gas Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 tento, ale cerny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 U Jelínků jest dnes krásně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 ..koukám, že jsi přebarvil ručky a ciferníky ze žluté na červenou. Ale povedlo se Ti to hezky. Já dnes moje první Igeny. Fotka je ze včerejška, ale platí furt. Prim.jpg ... a že mi to dalo spoustu prácena těch Igenech by to chtělo taky trochu zapracovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Tenhle pracovni tyden jsem paradne proflakal, byla by skoda na tom zrovna v patek neco menit.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 tento, ale cernyDík za info, sluší jim, asi ho taky vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 U Jelínků jest dnes krásně.13784733224461.jpgTy vole, kdybych nemusel smrdět do večera v práci a pak hned sednout do auta, tuze rád bych tě tam přišel zkontrolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 emef: Zajdem, pristi tejden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 emef: Zajdem, pristi tejden!Tak fajn! A vezmem i prischeru, potřebuju od něj Monstra na dovču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Kampak mě to dnes pracovní cesta dovedla ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 dvojčata... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IntoPicture Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 VELKA parada:) to je 46mm? Standardních 48, limitka těchhle: http://corum.ch/site/#/COLLECTION/WATCHDETAIL/236 Novej řemen... sem trošku v rozpacích, nevim... Vypadá to výborně! U Jelínků jest dnes krásně. Jako kdyby někdy nebylo . Bezva fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 ... a že mi to dalo spoustu prácena těch Igenech by to chtělo taky trochu zapracovat ... to víš, že zapracuju. Mám je teprve týden, tak se s nimi mazlím, tak je hned nemlžu dát pryč. Zatím dostaly nový kaučukový řemen, ale jinak jsou ve slušném stavu, vypadají podle mě ve skutečnosti lépe než na fotce z iPhonu. A hlavně: žádná renovace s novými díly nebude, bude se pouze čistit a mazat, chci je mít pokud možno původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 emef: Zajdem, pristi tejden!Nechcete prijit na doutnikovy sraz ve ctvrtek? Alespon bych se mrknul na ty becka :-))) viz vlakno srazy/sraz DSBCh ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Tenhle pracovni tyden jsem paradne proflakal, byla by skoda na tom zrovna v patek neco menit.. Dokonale hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Kampak mě to dnes pracovní cesta dovedla ??? Mikulov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Stowa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 MikulovLehké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Tenhle pracovni tyden jsem paradne proflakal, byla by skoda na tom zrovna v patek neco menit.. Dokonale hodinky! Dik, jsou gut posledni dobou jsem prestal pouzivat watchwinder, kdyz menim vzdy po par tydnech hodinky, bavi me si ty hodinky seridit a natahnout.. Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 No tak ja taky no.. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Nav B-UhrPo dvou mesicich opet na ruce Chvili uz jsem uvazoval, ze je poslu do sveta, ale necham si je, jsou skvely! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky