hejdik Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 zase vsedni den, tak ciste pracovne... Luneta je sundaná naschvíl,nebo přišla k úhoně?
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 zase vsedni den, tak ciste pracovne...Bez tý lunety vypadaj divně.
Petr Svenda Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Velká gratulace, tyhle hodinky člověka jen tak nepustí...a až bude nálada, zkus experimentovat s řemeny, sluší jim to skoro na všem! To každopádně!
elvin Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Bez tý lunety vypadaj divně. mozna, ale me se to libi zrovna bez daleko vic. samozrejme ze luneta se da zpet lehce nasadit, myslim ale ze to tak uz zustane...
carpaccio Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Když tu teď tak vřela otázka třídního boje, šel jsem k lidu blíž, abych nebyl za elitáře.
elvin Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Když tu teď tak vřela otázka třídního boje, šel jsem k lidu blíž, abych nebyl za elitáře. odvaha a provokace zaroven... ten lid te to bude mit nejspis zazle. ovsem jen kdyz si nebudou hned myslet ze to jsou nejake fiky...
Filip.J Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Dneska jsem měl hotovo nečekaně rychle!
gas Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 I elitari musi nekdy brzo z postele, kdyz maji na 8 fitko ...
JimmyTulip Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Když tu teď tak vřela otázka třídního boje, šel jsem k lidu blíž, abych nebyl za elitáře. Doufám, že to lid v MHD řádně ocenil, neb mít mezi sebou jednoho z vážených elitářu je pocta hodná té nejvyšší možné úrovně . P.S. Ty rolády jsou fakt moc pěkný, jak se mi normálně moc nelíbí tak tyhle jsou super
IzTaPa Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Když tu teď tak vřela otázka třídního boje, šel jsem k lidu blíž, abych nebyl za elitáře. takhle si za slusnaka - zkus to bez lupenu )
IzTaPa Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 jooo, v jednoduchosti je krasa... :-) fakt pekny... to mas custom built podle sve specifikace?
carpaccio Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Doufám, že to lid v MHD řádně ocenil, neb mít mezi sebou jednoho z vážených elitářu je pocta hodná té nejvyšší možné úrovně .Jestli lid plesal, činil tak pokojně, až bych řekl niterně.Sám bych to na něm skoro nepoznal.
bandicoot Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 Když tu teď tak vřela otázka třídního boje, šel jsem k lidu blíž, abych nebyl za elitáře.Kdyz vidim ten nazev stanice, tak zrovna tady ti ten lid jde znacne naproti...
jankoxxx Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 es macht wieder Sinn heute auf `nem NATO
Doporučené příspěvky