SRSONOR Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 (upraveno) Dnes jsem vytáhnul STOVA Antea Museum - získané od člena fóra... Upraveno 30. října 2008 uživatelem SRSONOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Dnes jsem vytáhnul STOVA Antea Museum - získané od člena fóra... koukám že stowy pěkně větráš... zde moje zápěstí a to, co stowy nahradilo...3592.50.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 koukám že stowy pěkně větráš... zde moje zápěstí a to, co stowy nahradilo...3592.50.00 Pěkný kousek, takže došly v pořádku z JP... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih69 Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 pouzdro puvodne Orient...? Ne starý Seiko, orienty mají ještě čudlík na přehazování dne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Me2d Odesláno 30. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2008 Skoro 35 let starý orienty a šlapou a šlapou, jen tah není origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 kibi dnes nic ? dnes jsem si vzal včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 dnes jsem si vzal včerejší Takze tohle je ten novy kousek, kvuli kteremu ses zbavil tech 2 OP? Mne osobne se moc nelibi, ale nenech si kazit radost z noveho kousku. Mne se libi prave ta jednoduchost PAM111 nebo Radiomiru bez vterinovky (PAM210). Z komplikovanych kousku OP se mi libi (moc libi) prakticky pouze PAM288 (Radiomir Chrono). Jeste se mi libi ty ruzne verze s rezervou chodu, ktera je udelana elegantne, ze nerusi celkovou decentnost ciselniku (ale uz to preci jen neni ono). Napriklad tlacitka (at uz valecky nebo obdelnicky) u Luminor pouzdra se mi vubec nelibi, nejak mi k nemu neladi. No...ale abych jen nebasnil, tak gratuluji k prirustku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Takze tohle je ten novy kousek, kvuli kteremu ses zbavil tech 2 OP? Mne osobne se moc nelibi, ale nenech si kazit radost z noveho kousku. Mne se libi prave ta jednoduchost PAM111 nebo Radiomiru bez vterinovky (PAM210). Z komplikovanych kousku OP se mi libi (moc libi) prakticky pouze PAM288 (Radiomir Chrono). Jeste se mi libi ty ruzne verze s rezervou chodu, ktera je udelana elegantne, ze nerusi celkovou decentnost ciselniku (ale uz to preci jen neni ono). Napriklad tlacitka (at uz valecky nebo obdelnicky) u Luminor pouzdra se mi vubec nelibi, nejak mi k nemu neladi. No...ale abych jen nebasnil, tak gratuluji k prirustku! to je pěkný referát - původně jsem chtěl 233, jsem ale srab, nedokázal jsem to no a když už jsem tam byl ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 - původně jsem chtěl 233, jsem ale srab, nedokázal jsem to no a když už jsem tam byl ......... ty rucky jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 kibi dnes nic ? dnes jsem si vzal včerejší Nepsal jsi, že chceš nějaký s průhledem? Ale bez ohledu na to - líbí se mně. Nějakej kontrast na ciferníku nikdy nemůže škodit. Navíc mně, řečeno slovníkem vinařů, přijdou takový "plný" A to je jenom dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 Nepsal jsi, že chceš nějaký s průhledem? teď před vánocemi jsou naprosto nemravné čekací lhůty a do února daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 teď před vánocemi jsou naprosto nemravné čekací lhůty a do února daleko Chápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 YPO: dávám jim měsíc, maximálně dva jinak hezké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 31. října 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2008 ...ja ted nejcasteji tyhle kouzelne O@W! 2801 si perfektne sedla: + 2s/24h.....wajs psal,ze jich vyrobili jen 100ks.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 1. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2008 Protože je sobota, tak na ruce nic, ale alespoň se dívám na jedny kapesní Molnije na stojánku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 nemuzu si je vynachvalit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 3. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2008 (upraveno) nemuzu si je vynachvalit.A tak jo, sice foťák s sebou nemám, ale pro ilustraci, jsou to dneska Victorinoxy :-) Aktualizoval jsem fotku, tím foťákem je to přece jenom lepší. Upraveno 6. listopadu 2008 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 Stowa Antea, edice Museum......lehké na nošení a příjemné na ruce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2008 nemuzu si je vynachvalit. Moc krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 Dneska tyhle fajnový SEIKO chronografy, k jejichž koupi mě inspiroval spiderer svojí čupr fotkou (půjčena)... Akurátní velkost 42 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky