Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

dnes jsem si vzal včerejší :lol:

Takze tohle je ten novy kousek, kvuli kteremu ses zbavil tech 2 OP? Mne osobne se moc nelibi, ale nenech si kazit radost z noveho kousku. Mne se libi prave ta jednoduchost PAM111 nebo Radiomiru bez vterinovky (PAM210). Z komplikovanych kousku OP se mi libi (moc libi) prakticky pouze PAM288 (Radiomir Chrono). Jeste se mi libi ty ruzne verze s rezervou chodu, ktera je udelana elegantne, ze nerusi celkovou decentnost ciselniku (ale uz to preci jen neni ono). Napriklad tlacitka (at uz valecky nebo obdelnicky) u Luminor pouzdra se mi vubec nelibi, nejak mi k nemu neladi.

No...ale abych jen nebasnil, tak gratuluji k prirustku!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
Takze tohle je ten novy kousek, kvuli kteremu ses zbavil tech 2 OP? Mne osobne se moc nelibi, ale nenech si kazit radost z noveho kousku. Mne se libi prave ta jednoduchost PAM111 nebo Radiomiru bez vterinovky (PAM210). Z komplikovanych kousku OP se mi libi (moc libi) prakticky pouze PAM288 (Radiomir Chrono). Jeste se mi libi ty ruzne verze s rezervou chodu, ktera je udelana elegantne, ze nerusi celkovou decentnost ciselniku (ale uz to preci jen neni ono). Napriklad tlacitka (at uz valecky nebo obdelnicky) u Luminor pouzdra se mi vubec nelibi, nejak mi k nemu neladi.

No...ale abych jen nebasnil, tak gratuluji k prirustku!

to je pěkný referát :)

- původně jsem chtěl 233, jsem ale srab, nedokázal jsem to :goof: no a když už jsem tam byl .........

Odkaz ke komentáři

kibi dnes nic ? :)

dnes jsem si vzal včerejší :lol:

Nepsal jsi, že chceš nějaký s průhledem? Ale bez ohledu na to - líbí se mně. Nějakej kontrast na ciferníku nikdy nemůže škodit. Navíc mně, řečeno slovníkem vinařů, přijdou takový "plný" :) A to je jenom dobře.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...