stando Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2008 ...stale PAM001. Uz nech mi pridu tie Samuraje a Nighthawky. Aspon na dva dni si dam na ruku nieco ine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 vcera doniesla postarka, tak ich dnes nosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 7. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2008 (upraveno) Už chtěly provětrat :-) Upraveno 7. listopadu 2008 uživatelem Apep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 Dneska nemám na ruce nic, ale v kapse Zenith cal. 19, r.v. 1911, "tulové" pouzdro. Jsou po opravě - nová osa setrvačky a ručky, teď ještě nepoškozený sháním ciferník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 Trias už jsem dlouho něměckého čiňana nevyvětral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 kibi je čas asi gratulovat pokud se nepletu když se tak koukám na tvojí ruku, tak by jsi měl všechno prodat, zajít do IKEA, tam koupit wall clock a někoho požádat o navaření nožiček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 To neni lytko??? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 To neni lytko??? :-D Ne. Kibiho lytko vypada jako stehno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2008 no jo kdyz zatnu svaly, tak mam v predlokti vic, nez bezna zenska v lejtku je nejvyšší čas přestat jíst špenát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 Chronomag nákaza je u mě čím dál horší - už nosím jen "vintage" hodinky. Dneska jsem vzal jeden z novějších přírůstků do sbírky: Omega 30T2 PC AM, r.v. 1947, ref. no. CK 2383 Sice mají menší průměr - jen 35mm - ale dost pohodlně se nosí. Jen v porovnání s Kibiho rukou si připadám nějaký nedorostlý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 speedy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 AVIATOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 18. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2008 pekne... a s tou rukou si to tak neber, ruka neni vsechno... Jo jsou hezký. Možná byly i hezčí, ale někdo jim kdysi přetřel ciferník černou emailovou barvou a vyměnil korunku - dal tam mosaznou, ciferník byl bílo-stříbrný. Strojek je naštěstí v perfektním stavu a má krásný číslo: 10797070 Ty Tvoje Poljoty se mi dost líbí.....přemýšlím o něčem podobném nebo o remake Okeanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) ... Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem Kyle Case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Marina Militare GTM Automatic (Po 4 dnech nošení jsem měřil přesnost, od rána 7:30 do večera 21:00 udělají +1,5sec, ale v noci na stole udělaly od těch 21:00 do 7:00 + dalších 10sec- takže asi nesundavat n anoc z ruky :-)). ty jsou krásný -- koukám,že tam nějak chybí luminiscence na ručkách, nebo to už vypadlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Ne, koupil jsem si je bez těch špiček, a bez červené špičky na GTM ručce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 Poprosil bych zde prispivajici cleny, kdyz uz mate tu potrebu kazdy den sdelit svetu, ktere hodinky mate na ruce, postnete prosim pouze foto bez popisu modelu. Cele toto nesmyslne vlakno akorat ztezuje vyhledavani. Dekuji. Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Case Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) Poprosil bych zde prispivajici cleny, kdyz uz mate tu potrebu kazdy den sdelit svetu, ktere hodinky mate na ruce, postnete prosim pouze foto bez popisu modelu. Cele toto nesmyslne vlakno akorat ztezuje vyhledavani. Dekuji. Baker Zkoušel jsem tam dát jen obrázek, ale nejde to, NĚCO TAM PROSTĚ NAPSAT MUSÍŠ. Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem Kyle Case Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) . Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 19. listopadu 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2008 (upraveno) Zkoušel jsem tam dát jen obrázek, ale nejde to, NĚCO TAM PROSTĚ NAPSAT MUSÍŠ. A jak to dělá kibi? Edit: A Baker Upraveno 19. listopadu 2008 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky