fermuello Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 dnes na hnedom aligátory .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Někde na netu jsem objevil tuhle divnou kombinaci modrejch Rayů se světle koženym natem. A nedalo mi to spát. Tak jsem si včera rozbalil svoje úplně první modrý hodinky v životě, z tahu ani neodlepil fólie a rovnou je šoupnul na kovbojskou kůži z monkeswagu. Přítelkyně remcala, že to je divný, já sice taky vim, že to je divný, ale, bože, jak mě to baví! A vo to snad jde, ne? A musim teda říct, že Raye jsou za ty peníze fakt spooooustu muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 fakt ulet, ale preco nie daj im nejaky modry nato, tiez to bude fajne ale zelezo je zelezo, darmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 @Emef: tak už ti došly jo? Já se pořád rozmýšlím jestli chci fakt Raye nebo spíš Monstery. Nechávám tomu volný průběh, takže na ruce zatím jenom toto. Ale ten ciferník mě nepřestane bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 dneska ráno jsem si pro radost a jen na chvíli nasadil chrona po dědovi...když jsem zjistil, v kolik se po posledním natáhnutí zastavili, tak jsem je zatím nechal tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Tak mi dnes přišly moje hodinky na léto. Oranžovou nesnáším, ale přesto se mi líbí. K vodě budou super tie su tak skarede az su pekne! a toho kyklopa mohli nalepit poriadnejsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 letna odysea s oblvanou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 (upraveno) Raye na carbonu DI... Upraveno 30. dubna 2013 uživatelem cosmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosmo Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 up... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Dnesny spolocnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 @Emef: tak už ti došly jo? Já se pořád rozmýšlím jestli chci fakt Raye nebo spíš Monstery. Nechávám tomu volný průběh, takže na ruce zatím jenom toto. Ale ten ciferník mě nepřestane bavit Mám oboje. A ty Raye jsou podle mě víc elegantní a univerzální. Ale Monstra jsou prostě Monstra a jsou výraznější a asi i zábavnější. Fakt těžko říct. Uvidím, jak se na ta Raye budu koukat po pár dnech na ruce. Po 12 hodinách zatim dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artesia Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 letna odysea s oblvanou lunetou Čo si, Kefalín, představujeťe pod takým slovom oblvaná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 @huhu4d: Moooooze byt :-)<br /><br />---<br /><br />Sent from my LT26i using Tapatalk 2<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Tak nevím, které si dneska vzít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Jedna sluneční ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Jedna ve frontě do háku. A kdo nemá na Marinemastrech oranžový silikon neví co je život . Nezapomeňte si všimnout tý skvělý 17 let starý káry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Jedna ve frontě do háku. A kdo nemá na Marinemastrech oranžový silikon neví co je život . Nezapomeňte si všimnout tý skvělý 17 let starý káry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 oranzadu mam v plane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 oranzadu mam v plane Určitě pochystej, je to fakt změna. Zvýrazní to ještě více hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky