African Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 To Vlasta66: Krásné diverky, jednu dobu jsem o nich moc uvažoval" Co ti to tám svítí pod datumem, takto dávají najevo, že dochází baterie, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 To Vlasta66: Krásné diverky, jednu dobu jsem o nich moc uvažoval" Co ti to tám svítí pod datumem, takto dávají najevo, že dochází baterie, nebo? Ano, dochází baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Jako vždy... Jasné nebe se odráží v ručkách, ale slunce nesvítí, takže každou chvíli je vidět nabitá lumi.Perfektní chronomagorský den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 :-) Hodinky v tomhle světle vypadají kontrastně a je vidět spousta detailů. Tohle světlo mám taky moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Jako vždy... Jasné nebe se odráží v ručkách, ale slunce nesvítí, takže každou chvíli je vidět nabitá lumi. Perfektní chronomagorský den... Tie tvoje Brajtle sú parádne. Ja dnes toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Chlapci, co na tech Breitlingenech mate? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Ty samé jako každý den... Škoda, že nejdou nosit dýnkem nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Uz jsem si dlouhodobe zvykl na gmt lunetu, takze se zaradily do sekce oblibene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Chlapci, co na tech Breitlingenech mate? Nepřestávám vycházet z údivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Nepřestávám vycházet z údivu Jak to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Já bych hodinky na kterých je napsáno "Šprot baltský" nenosil Leda ty nový Šprot Navitimer s in house strojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Tada - sproty navi s B01 budou - jen se musim poprat s fontem datumu, kterej me proste porad zatim stve a taky se asi obejdu bez limitky, protoze stroj je sice peknej, ale tn pruhled tam asi jako velkou vyhodu neberu, navi maji pekny plny dynko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Jak to? No, asi za to můžou ty tvoje fotky, ale ty hodinky mi připadají čím dál tím hezčí, jestli budu mít cestu kolem Arkád, asi ti je přijdu omrknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Kdyz budes pobliz muzem dat kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don2008 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 (upraveno) Já bych hodinky na kterých je napsáno "Šprot baltský" nenosil Leda ty nový Šprot Navitimer s in house strojem To je v pohode, my by sme tiež tie tvoje prcky nenosili . Upraveno 6. února 2011 uživatelem Don2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Nojo, já teď taky u Nomosek přemýšlím nad tím, že ten průhled z nich dělá takové "křehké hodinky" asi si pořídím Nomos Orion s průhledem k obleku a na Cluby si nechám dát pevné dýnko Zrovna jednomu známému pomáhám shánět Navitimery 01 s číslem 1974 nebo 0074, ale bez úspěchu zatím, a to už jsme obeslali půl evropy s dotazem, jestli je nemají na prodejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Shaneni dvou konkretnich kusu z 2000 p...l asi nebude, hodne stesti, bude potreba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 (upraveno) Kdyz budes pobliz muzem dat kafe Ok, dělám teď v centru, ale na Arkády občas chodíme na nákupy, nebo se tam čas od času zastavím, za bývalými kolegy, tak kdybych se tam vyskytoval, dám vědět. ...jestli je teda do té doby neprodáš Upraveno 6. února 2011 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 ...jestli je teda do té doby neprodáš Ja? Co si o me tady kazdej mysli..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Zajemce o koupi nejak ztratil zajem, tak jsem je hodil na strap, vytahnul ven a jistil, ze si je nakonec necham:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky