Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

S manželkou na jednom. Spíše na dvou!!!

Nice Steinhart/Archimede couple :-)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno (upraveno)

Dneska porovnavam.

edit: kdyz na to koukam, tak je velka skoda, ze u keramik Subu nezkusili zpatky matny cifernik...stejne jako u 39mm Exploreru.... mohlo by to byt v kombinaci s keramickou lunetou moc pekny a matny cifernik by tomu daval hloubku.

post-17375-0-41210800-1372969533_thumb.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Dneska porovnavam.

edit: kdyz na to koukam, tak je velka skoda, ze u keramik Subu nezkusili zpatky matny cifernik...stejne jako u 39mm Exploreru.... mohlo by to byt v kombinaci s keramickou lunetou moc pekny a matny cifernik by tomu daval hloubku.

attachicon.gifDSC_0682.JPG

Nechceš sepsat nějakou recenzi? Jsem velmi zvědavý, jaké máš z nové akvizice pocity..., zvláště když můžeš porovnávat s předlohou.

Odesláno

st1g: jak probíhají oslavy v NYC? Nějaký pěkný fireworks?

Já udělal domácí tatarák z filet mignon a na ohňostroje kašlu, nechce se mi nikam jet a silnice stejně budou plný ožralých blbců.

post-17375-1372995455,21.jpg

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 4 Beta

Odesláno

filo - ty ich mas stale volake leskle :) aj ich obcas prelestis alebo si len velmi opatrny?

Ve skutecnosti jsou docela doskrabane, na fotkach ve stinu to tak neni videt, na slunicku to vypada uplne jinak :). Jinak vubec nelestim a opatrny taky bohuzel nejsem. Nekdy je mi tech hodinek az lito :D.

Lukáši, pěkná fotka :cheers:

Dik!
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...