JDenver Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Tuhle písničku tady asi moc lidí nepozná :-) Hodinky jsou čupr! "Za modrým obzorem dva mysy naděje lákají odvážné kluky ..." Možná by jsi se divil. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Dnes mam Grand Seiko pro chude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 (upraveno) Dnes mam Grand Seiko pro chude Já Seiko nemusím, ale u tohodle bych možná vyjímku udělal a na ruku ho nazul Upraveno 19. února 2011 uživatelem Onisau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Hele Taďouši, ty baltský šproty jsou parádní! Takovým bych se nebránil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Kdyz je ta nedele, tak jako spravny kavarensky povalec popijim konacek a vencim Alasky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Kdyz je ta nedele, tak jako spravny kavarensky povalec popijim konacek a vencim Alasky Ideální do té zimy ... ráno jsem byl 3 hodiny na kole a myslel jsem, že zhynu rván krutým větrem severním ale ještě ti chybí ten červený puk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Bylo to včera s mmoobbyymm v hospodě. Kvalita fotografie je taková, jakou umí snad pouze E71. Následek libereckého minisrazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 mmoobbyy ty máš v autě umělý horizont? A nebo je ta druhá fotka z letadla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Hele Taďouši, ty baltský šproty jsou parádní! Takovým bych se nebránil Ja se ubranil a mam na ruce zase NOMOSky Ale teda Navitajmry 01 jsou fakt pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 mmoobbyy ty máš v autě umělý horizont? A nebo je ta druhá fotka z letadla? Je to z auta, letadlo nemam Takova ta klasicka kaplicka, digi hodiny a teplomer, naklonomer a altimeter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Ajo, náklonoměr a altimeter to je přece běžná výbava aut . Máš tam i vertical speed a gyro? Ne vážně, co je to za auto že má tuhle výbavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Přes noc odpočívaly ve slušné společnosti a dnes jsem je vytáhl na práci na zahradě... oprava plotu po vichřici. Zase výroční géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Ad auto > Tipuju Defendera...? Tusim, ze nejake podobne hrave budiky mival... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 20. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2011 Ideální do té zimy ... ráno jsem byl 3 hodiny na kole a myslel jsem, že zhynu rván krutým větrem severním ale ještě ti chybí ten červený puk. čéče jsi blázen puk si nechávám na méně odolné hodinky, na rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Ajo, náklonoměr a altimeter to je přece běžná výbava aut . Máš tam i vertical speed a gyro? Ne vážně, co je to za auto že má tuhle výbavu? :D V aute mas na tyhle udaje navigaci. Jediny, co je z toho vyuzitelny, je ten teplomer. Hodinky mam vzdycky aspon jedny, nejvyssi kopec v okoli je Jested a naklony za me hlida moje sevrena pr.del Hyunday Galloper, koncernovy dvojce Mitsubishi Pajera. Ma to maualni predek a redukci, na beznou nepohodu to staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 ... když nám padá ten sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 ... když nám padá ten sníh jdou ti ke sfetru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 No, není to úplně ze dneška. Ale je jasné, že i na horách(Dolomity) můžete potkat partičku chronomagorů.Dva aktivní a dva jen nakažení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Já dnes ráno po několika dnech nasadil X-Windy a jsem opět spokojený. Já ty hodinky mám fakt rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2011 Ještě ze včerejška. První fotka Humvee se nepovedla, ale jsou díky tomu vidět ty jiné budíky A ne úplně na ruce. Našel jsem doma 20mm gumu, je hrozně jetá a uříznutá na 18mm trochu nakřivo, musel jsem přibouchnout jednu dírku, ale v tom potoce to vypadá dobře, neníliž pravda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky