NERO.8 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Kšefty má zajištěné... to ano, ale musíme dávat pozor, aby si toho nenabral více než zvládne moc bych za to nedal, že to může pokračovat plastovými čluny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Love it Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 (upraveno) Dobrý večer! tak to náhodou ano ... a ve velkém ať je to kompletní, tak se poslední dobou pouští do létání ... zřejmě letadla a rogala ( opět vše plast )Až nyní, si to dávám vše do souvislostí...vždyť on nosí i plastové hodinky !!! Upraveno 2. srpna 2013 uživatelem Eman2208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Bré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 ..vitamin B konecne po 10 dnoch <br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Jedna Tombedovka Perfect picture! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Po dlouhé době změna... Nový kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Ještě jedna včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 fendelik-ty jsou dost dobry,kdepak si k nim prisel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Už jsem jednou nohou na dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 a že svítí slunko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 dnes russian vintage na oceli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fendelik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Včera se objevili od NIGA v prodejní sekci, tak jsem po nich hned skočil. Chtěl jsem něco levného se světlým cifrem a v mém cenovém rozpětí přicházeli v úvahu pouze Seika, takže mám veeeelikou radost . Každopádně za těch pár peněz jsou ty hodinky neuvěřitelný. Celkové zpracování, safír s fialkovým AR, WR100, UNITAS ... a to vše na perfektním tahu s motýlovkou. Doufám že nevadí když sem plácnu ještě dvě fotky ...fendelik-ty jsou dost dobry,kdepak si k nim prisel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 dnes splyvam s davom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 gay parade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 nebo sjezd CSSD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Včera se objevili od NIGA v prodejní sekci, tak jsem po nich hned skočil. Chtěl jsem něco levného se světlým cifrem a v mém cenovém rozpětí přicházeli v úvahu pouze Seika, takže mám veeeelikou radost . Každopádně za těch pár peněz jsou ty hodinky neuvěřitelný. Celkové zpracování, safír s fialkovým AR, WR100, UNITAS ... a to vše na perfektním tahu s motýlovkou. Doufám že nevadí když sem plácnu ještě dvě fotky ... Máš to pěkné. (byl jsi rychlejší) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricardo216 Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Dnes športovo v práci AP.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kilundron Odesláno 2. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2013 Ještě jedna včerejší Super on that mesh! I used to have Kemmner Marine, very well made watch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky