Kalifx Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Jsou výborný,ale tuším nějakou boudu - PAM v brzké době? Petře žádná bouda. Potřebuju prachy jinde a tak jsem zvolil levnější řešení. Ale nelituju. PAM jistě ano, ale rozhodně ne v brzký době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) Petře žádná bouda. Potřebuju prachy jinde a tak jsem zvolil levnější řešení. Ale nelituju. PAM jistě ano, ale rozhodně ne v brzký době. Není čeho litovat, Fortisy jsou výborný hodinky. Když se teď tak zamýšlím, kolik lidí má třeba Omegu - PO a má problémy, tak já měl od Fortisu asi 10modelů a vždy max. spokojenost. Kdyby se mi nelíbilo U2 a neučarovalo mi, zase bych volil od nich nějaké hodinky. Upraveno 28. února 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Dnes jsem dosáhl hodinkový nirvány, jsem zvědavej, jestli/jak dlouho vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Není čeho litovat, Fortisy jsou výborný hodinky. Když se teď tak zamýšlím, kolik lidí má třeba Omegu - PO a má problémy, tak já měl od Fortisu asi 10modelů a vždy max. spokojenost. Kdyby se mi nelíbilo U2 a neučarovalo mi, zase bych volil od nich nějaké hodinky. Já neměl s PO žádný problémy. Perfektní přesnost a vlastně všechno. Snad to tak zůstalo i u jejich novýho majitele. BTW, tohle jsou ty samý, co si kdysi kupoval YPO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Já neměl s PO žádný problémy. Perfektní přesnost a vlastně všechno. Snad to tak zůstalo i u jejich novýho majitele. BTW, tohle jsou ty samý, co si kdysi kupoval YPO. vím, vím, asi 4x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Ty fortisky jsou fakt hezky, mam tu znacku rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 vím, vím, asi 4x No ale tohle jsou ty jeho. Ty fortisky jsou fakt hezky, mam tu znacku rad. Já už teď taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Dnes jsem dosáhl hodinkový nirvány, jsem zvědavej, jestli/jak dlouho vydrží Týjo, tak to mám radost! V pátek jedu na moto výstavu, nebudeš v Holešovicích? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 No ale tohle jsou ty jeho. Já už teď taky. Taky se Ti libily uz pred 2 lety - v bile barve -, kdyz jsem od Tebe bral ty 2254, ty, co mi pak bezostysne sebral ten Mod. Baker, myslim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 xjr1 - gratuluju! Jsem rad, ze jsi do nich sel a preju at te dlouho bavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Díky:-). Vojt: Budu na výstavě Motosalon v Letňanech. Je v tom trochu bordel, výstavy jsou dvě ve stejným termínu. Motocykl-Holešovice, tam budou zajímavý přestavby (bohemia custom je součástí) a jinak asi nic. Na Motosalonu v Letňanech bude vystavovat většina dovozců motorek, všeobecně by měla mít tahle výstava vyšší úroveň. Teda doufám, když už jsme si tam zaplatili stánek . Kdyby tě vítr zavál do letňan, zastav se, budu tam celou dobu. Kibi: bych tě časem poprosil o pár fotek Spiderer: Trvalo mi to dlouho s různejma odbočkama, ale teď mám pocit, že jsem ustálil definitivní sestavu..haha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Bulharská tradice na 1 března - Martenitsa. Bílá, červená a modrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Jéé, kolega Pepsi Krása! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 ????????? ?????! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Bulharská tradice na 1 března - Martenitsa. Bílá, červená a modrá... což mi pořipomělo... Neměli bychom to zapít? ????????? ?????! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 což mi pořipomělo... Neměli bychom to zapít? A čím? Rakijou, Pliskou alebo Smastikou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 today, tomorrow... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Díky:-). Vojt: Budu na výstavě Motosalon v Letňanech. Je v tom trochu bordel, výstavy jsou dvě ve stejným termínu. Motocykl-Holešovice, tam budou zajímavý přestavby (bohemia custom je součástí) a jinak asi nic. Na Motosalonu v Letňanech bude vystavovat většina dovozců motorek, všeobecně by měla mít tahle výstava vyšší úroveň. Teda doufám, když už jsme si tam zaplatili stánek . Kdyby tě vítr zavál do letňan, zastav se, budu tam celou dobu. Ano, vím o tom, jedu i do Letňan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky