Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Na Aquanautu se mi oproti Nautilu libi klasicky uchyceni remenu.

Mit PP jako hlodaveho cervicka je extraliga chronobundu...

No, uklidňuji se tím, že pak už nebude kam a bude klid. Komplikace nemusím, drahé kovy taky ne takže .....

Napíšu ježíškovi a uvidím. :lol2:

No a kdyby to vyšlo, narozdíl od UN které nosí Michal David, tyto nosí sir Paul McCartney a tudíž už se Frantik nebude mít do koho trefovat. :notworthy:

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno (upraveno)

me prisly aquanauty prtavy oproti nautilum. u me je to furt vnitrni boj AP 15300 vs PP 5711...#

jen se furt nemuzu smirit s rezervou natahu 35-45h..

No tyhle jsou jumbo 5167 tedy 40mm. Taky se bojím velikosti. Bude potřeba je někde prubnout. Jelikož Ty nosíš Rolex tak by ti 40mm mělo vyhovovat ne? Pro mě se 47mm Panerai a 45mm UN to je větší problém.

No a ta rezerva je průser, ale PP je PP.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno (upraveno)

Ale 5711 mají taky 40mm. Nezkoušel jsi ty akváče v menším? Dělají se taky 36 a myslím i 35.

AP mi taky leží v hlavě, jen si říkám, že by mi stejně furt v hlavě znělo: top je až PP.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno (upraveno)

No, uklidňuji se tím, že pak už nebude kam a bude klid. Komplikace nemusím, drahé kovy taky ne takže .....

Napíšu ježíškovi a uvidím. :lol2:

No a kdyby to vyšlo, narozdíl od UN které nosí Michal David, tyto nosí sir Paul McCartney a tudíž už se Frantik nebude mít do koho trefovat. :notworthy:

To je pravda  :rolleyes: Ale tyhle PP jsou zoufale sterilní. Patek ma podle me radu krasnych modelu a patri k hodinarske spicce, ale tenhle model na gume z pneumatiky a s reliefem granatu na cifru se jim moc nepovedl. A koupit si ho jen kvuli znacce?!?!!? Nevim nevim. Volil bych napriklad model Nautilus - ten je sportovni, ale zaroven ma koule.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno (upraveno)

To je pravda  :rolleyes: Ale tyhle PP jsou zoufale sterilní. Patek ma podle me radu krasnych modelu a patri k hodinarske spicce, ale tenhle model na gume z pneumatiky a s reliefem granatu na cifru se jim moc nepovedl. A koupit si ho jen kvuli znacce?!?!!? Nevim nevim. Volil bych napriklad model Nautilus - ten je sportovni, ale zaroven ma koule.

Ty si asi nedáš nikdy pohov co? :lol2:

Ale k věci. Mě se jejich sterilnost jak říkáš naopak moc líbí a Nautily se mi nelíbí ani trochu. No a guma z pneumatiky je jakýsi bonus navíc, jelikož všechny hodinky nosím zásadně na gumě.

Upraveno uživatelem MaxT
Odesláno

+1

Odesláno

Máme stejného brouka v hlavě Peťo. :-)

To je fajn, tak až příjdeš na to kde na ně vzít, dej vědět. :-)

Obávám se však, že prodejem stávajících to půjde ztuha. Tady se už pár měsíců hýbou takřka výhradně modely do 20K.

Odesláno

To je fajn, tak až příjdeš na to kde na ně vzít, dej vědět. :-)

Obávám se však, že prodejem stávajících to půjde ztuha. Tady se už pár měsíců hýbou takřka výhradně modely do 20K.

Prodat by ani problém nebyl, ale větší problém je, že se žádných zbavit nechci  :D .

Odesláno

Tak ja som si tie aquanauty skusal a ostal som z nich na rozdiel od sibira uplne uvareny. Podla mna su suprove ale ja mam zapastie tak na 40mm takze mi sedeli super prekvapilo ma ake su nizke a tym aj pohodlne. Za mna ANO :)

Odesláno (upraveno)

Ty si asi nedáš nikdy pohov co? :lol2:

Ale k věci. Mě se jejich sterilnost jak říkáš naopak moc líbí a Nautily se mi nelíbí ani trochu. No a guma z pneumatiky je jakýsi bonus navíc, jelikož všechny hodinky nosím zásadně na gumě.

Tentokrat mi krivdis, nejsem rejpavej, ani ti nekritizuju tvuj vyber (i kdyz ten ma zase spoustu chyb)  :lol2:

Jen jsem chtel podotknout, ze tyhle PP proste nejsou dokonaly a to by hodinky tehle znacky byt mely. A kupovat si PP jen dvuli tomu, ze to jsou PP - to asi neni ta spravna cesta. A mimochodem Nautily jsou postavene na stejnem (nebo hodne podobnem) pouzdru, takze to ze se ti nelibi ani trochu, muze znamenat, ze ani ty Aquanauty nejsou to prave orechove.

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...