MaxT Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Tentokrat mi krivdis, nejsem rejpavej, ani ti nekritizuju tvuj vyber (i kdyz ten ma zase spoustu chyb) Jen jsem chtel podotknout, ze tyhle PP proste nejsou dokonaly a to by hodinky tehle znacky byt mely. A kupovat si PP jen dvuli tomu, ze to jsou PP - to asi neni ta spravna cesta. A mimochodem Nautily jsou postavene na stejnem (nebo hodne podobnem) pouzdru, takze to ze se ti nelibi ani trochu, muze znamenat, ze ani ty Aquanauty nejsou to prave orechove.Křivdit jsem Ti určitě nemínil, proto ten smajlík. Ano na stejném pouzdru postaveny jsou, ale nelíbí se mi tam na boku ty panty a už vůbec ne tah. Ono je to ale nakonec stejně věc osobních preferencí.Dokonalá věc nejspíše neexistuje.
Frantik Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Křivdit jsem Ti určitě nemínil, proto ten smajlík. Ano na stejném pouzdru postaveny jsou, ale nelíbí se mi tam na boku ty panty a už vůbec ne tah. Ono je to ale nakonec stejně věc osobních preferencí.Dokonalá věc nejspíše neexistuje.To je pravda
MaxT Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Frantikovi do rodinného archivu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 A ještě jedna pro Frantika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
st1g Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 ..kurde, nepatří toto do sekce Humor? Asi máš pravdu
st1g Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 RLX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaxT Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Asi máš pravdu No taky jsem na to myslel, jen jsem nechtěl přebrat úlohu vrchního prudiče.
st1g Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 No taky jsem na to myslel, jen jsem nechtěl přebrat úlohu vrchního prudiče. ... Ale ne, teď jsem opravdu spokojen.. Jedině už na co myslím jsou AP Offshore Diver nebo ty Aquanauty .
MaxT Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 ... Ale ne, teď jsem opravdu spokojen.. Jedině už na co myslím jsou AP Offshore Diver nebo ty Aquanauty .Ale jo, já jsem taky spokojen. Už jen ty Aquanauty a ty ......, a ty ........ atd. atd.
MaxT Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 ... Ale ne, teď jsem opravdu spokojen.. Jedině už na co myslím jsou AP Offshore Diver nebo ty Aquanauty .Jedny krásné AP Offshore Diver jsou ve vlákně výměna. Mě želbohu chybí ty na výměnu.
st1g Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Jedny krásné AP Offshore Diver jsou ve vlákně výměna. Mě želbohu chybí ty na výměnu. Já vím, že je tam David má, ale máme stejný problém . Píšu SZ.
bandicoot Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 nevyhovujou. zkousel jsem je nekolikrat a jsou proste maly. jj, oproti tomu AP je jen stupinek pod PP a maj 60h Jen stupinek pod, to je prave ten pruser, tam to nezachrani 60 ani 100, ani 8D...
MaxT Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Jen stupinek pod, to je prave ten pruser, tam to nezachrani 60 ani 100, ani 8D...Bojím se, že lépe bych to neformuloval.
IzTaPa Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Jen stupinek pod, to je prave ten pruser, tam to nezachrani 60 ani 100, ani 8D... nechapu, co na te rezerve natahu mate - vzdyt vsichni spravni chrono uchylove se svyma hodinkama i spi! pro AP 15202 bych obetoval i calatravy i akvace
MaxT Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 nechapu, co na te rezerve natahu mate - vzdyt vsichni spravni chrono uchylove se svyma hodinkama i spi! pro AP 15202 bych obetoval i calatravy i akvace No možná jsem to špatně pochopil, ale já myslel že tím Bandi říká, že i kdyby měly AP rezervu týden, PP bude stejně výše.
Wanderer Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 VČEREJŠÍ MINISRAZ ... MICHALVAL, ST1G, NERO.8Teda, že se ty červené Favre dostanou do takové společnosti, by mě ani ve snu...
IzTaPa Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 No možná jsem to špatně pochopil, ale já myslel že tím Bandi říká, že i kdyby měly AP rezervu týden, PP bude stejně výše. jo jo, ja jen komentoval, ze rezerva natahu je ficura na ... pro me je aquanaut a royal oak (ne offshore) close call, mozna PP ma o neco vyssi image, ale Gerald Genta je Gerald Genta
Frantik Odesláno 19. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Ja bych si ale netroufl rict, ze PP je vys nez AP. To je akademicka debata a sestavovani zebricku, atd. Podle ceho ale. a taky mame Vacheron a Lange a Journeho, apod. Kupovat si hodinky podle toho, jak jsou vysoko, nefunguje!
Doporučené příspěvky