Jarett Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Po několika letech pokukování a váhání konečně na ruce Pořádný hodinky pro pořádný chlapáky ... congrats Já dnes v podvečer vintage 5513 na tradičním místě, kde zelenou barvu typickou pro Rolex mají i jídelní lístky
volfda Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Tak jsi se dočkal Gratulace, i přes svou velikost Ti sedí paradne Edit: jak se nosí? Diky. Jsem zvykly na vetsi hodinky, ale je to rozdil od klasickych Rolex 40mm. Jsou vysoke, ale sedi perfektne. Jsem nadseny, uz shanim RubberB
semi001 Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Diky. Jsem zvykly na vetsi hodinky, ale je to rozdil od klasickych Rolex 40mm. Jsou vysoke, ale sedi perfektne. Jsem nadseny, uz shanim RubberB Fakt Ti sednou ja je mel na ruce jednou a jsem na holt chcipak :) Jj RubberB bych na ne dal, poslední dobou se tu na něm objevují a vypadají skvěle Škoda, ze na ne nejde se subu, kdyz uz ho mas jako na potvoru Ještě jednou gratulace jsou fakt nádherný ....
st1g Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Ani se Ti nedivím , jsou úžasné Děkuji Ondro :-)
Ivanhoe34 Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 dnes po prvýkrát na ruke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 dnes po prvýkrát na rukeIMG_4593.jpgTento inovovaný model s novou korunkou se mi moc líbí , at se Ti dlouho a dobre nosí :-)
El Nano Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 co máte právě na volantu...ano, fotka není moje, ale je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Navic ma pan ridic vytribeny horovkus.
bedja Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 (upraveno) Nejoblíbenější..nádhera..jak foto tak samo šafky.. volfda: Davide gratulace.. a financi Davide..není to tak špatné no..ty víš.. ..jo a abych nebyl OT..tak jedna ze včera..dnes už zataženo.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. srpna 2013 uživatelem bedja
relativ Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 ... uz shanim RubberB Tak sme dvaja... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Už nebude trvat dlouho a krb zas bude v provozu.. Dnes TRITONy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník kupec Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Nový prírastok do rodiny......
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Nový prírastok do rodiny......Tak jsi je nakonec koupil.. Velké gratulace, parádní Rolady, a velikostne se k Tobě hodi víc nez Suby :-)
Návštěvník kupec Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Tak jsi je nakonec koupil.. Velké gratulace, parádní Rolady, a velikostne se k Tobě hodi víc nez Suby :-)Ďakujem za pochvalu Ondrej, sú super......
CEGY Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Se to tady s těmy SDDS nějak roztrhlo..
NERO.8 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Diky. Jsem zvykly na vetsi hodinky, ale je to rozdil od klasickych Rolex 40mm. Jsou vysoke, ale sedi perfektne. Jsem nadseny, uz shanim RubberB Nový prírastok do rodiny...... OBĚMA GRATULACE ... doufám, že jim propadnete jako já ... na RubberB teprve vyniknou( ten tah se mi zdá k nim úzký ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NERO.8 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Jedna ze vcerejsiho vegetu v parku Oto ty nešiješ ... piješ
Georf Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Suunto Ambit včera nad Plešným jezerem, Šumava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky