Eman2208 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Tyhle neseženeš, to je limitka s Etou. Leda bys klepnul Cyrila. :-)Ani ty bronzový Tritony mi nechtěli prodat :-(Já pokuju hlavně po Archimede Pilot 42 Bronze Automatik, Cyrda to ví a je to od něj jen marketingová provokace, nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Já pokuju hlavně po Archimede Pilot 42 Bronze Automatik, Cyrda to ví a je to od něj jen marketingová provokace, nic víc.Což znamená, že dělám svoji práci dobře...že? Jinak je pravdou, že tohle je fakt limitka - 48mm, která se nedá sehnat. Kdybys chtěl bronzovky, tak bych doporučil Steiny ve veiikosti 44mm Officer, které jsou úplně parádní. No anebo samozřejmě ty Archimede 42mm, po kterých pokukuješ a které už na Dělostřílnách trochu chytly patinu. :-)Sorry za reklamu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Já pokuju hlavně po Archimede Pilot 42 Bronze Automatik, Cyrda to ví a je to od něj jen marketingová provokace, nic víc. Hmm, taky dobrý.Taky budu muset tu bronzovou touhu nějak poléčit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Já pokuju hlavně po Archimede Pilot 42 Bronze Automatik, Cyrda to ví a je to od něj jen marketingová provokace, nic víc.Taky po nich koutkem oka posilhavam Honzo, jsou hodne zajimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Paráda-doufám,že je vemeš na sraz-už chvilku o nich uvažuju místo Doxy tak jsi se dočkal, gratuluji.Díky kluci. Vezmu je určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 BGratulujem Ondrej, sú parádne. Dúfam že ti vydržia aspoň mesiac...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Gratulujem Ondrej, sú parádne. Dúfam že ti vydržia aspoň mesiac...... Uvidíme :-)).. Díky Dušane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 To nedopadne dobre ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 (upraveno) To nemuze dopadnout spatne. :-)<br /> Upraveno 28. srpna 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Já si myslím, že to dopadne! To snad ani nejde nedopadnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 To nedopadne dobre ...nes-er. tohle jsou moje vysneny. jen nejak porad nemuzu zkousnout tu cenu:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 velka yachtova parada To nedopadne dobre ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 nejpeknejsi beckaB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Casio a cyklo projížďka. Pozná někdo stavení na prvním obrázku? ......řekl bych,že to bude domek mého vzdálenějšího souseda a "hauptšmejda všech šmejdů" s předváděčkama Beckhäusera v Klecanech :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Historie se opakuje.. Az jsem zapomnel, jak je ten sendvic krasny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 dnes černá suma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Definitivni Hadr od Eddieho a mliko na D5tce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Uplne nejvic jsou na origo gume. Hadr je tenky a moc mi k tomu masivnimu pouzdru nejde. Ptikupil bych rozhodne orig. kaucuk. Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2 Ten uz je na ceste jen schanim origo jazyckovou sponu - fungl stoji ?110 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Historie se opakuje.. Az jsem zapomnel, jak je ten sendvic krasny.. Já se z tebe picnu, shání rolby a koupí Pamy Ale jsou parádní, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 29. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2013 Já se z tebe picnu, shání rolby a koupí Pamy Ale jsou parádní, gratuluji Jo, to se tak nekdy stane..Ale vis jak, nic jsem nesahnal, tak alespon chvilkova zaplata.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky