financ Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Mám pocit že se po tobě opičím, ale není to tak . Sporty se renovují v Eltonu a Speedy budu vyzvedávat po dovolené z tříměsíční ozdravné kůry u K&M. Skvělá kombinace tohle je asi normálni postup,jsme tu cca stejně dlouho Ta s tím budu muset něco udělat, moony jsem ještě neměl a to jsem tu dýl :-)Kdo mi je prodá? :-))) pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 ... Rendo, nekecej :-)Ukaž druhou stranu zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 ... Ty vole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) ...Špica...... Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem kupec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Se utěšuju, že podle podložky je to snad jen zkouška v butiku, hehe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Ta s tím budu muset něco udělat, moony jsem ještě neměl a to jsem tu dýl :-)Kdo mi je prodá? :-))) plsOny to nejsou moony. Je to Omega Speedmaster Automatic (Reduced). Jsou menší (38mm) a je v nich automatická ETA 2890-2 s chrono nastavcem. Leckdo jim vyčítá, že jsou deformované, ale mě se líbí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Se utěšuju, že podle podložky je to snad jen zkouška v butiku, hehe...Přesně tak, už jsem to měl rozepsaný.) Že je to jenom na zkoušku, že jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 ...Come on :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Ale teď mě znervóznilo, že už má logo Patek i na avataru. S pravdou ven! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Ta s tím budu muset něco udělat, moony jsem ještě neměl a to jsem tu dýl :-)Kdo mi je prodá? :-))) plsoni se normálně neprodávaj,jedině že má někdo dvoje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 No tyvole, já chci taky takovýho hodnýho taťku:) Nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 ...takto si predstavujem ticho pred burkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-)Wow! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) Tak to je velká parádička, doufám, že se dočkáme chlubícího vlákna s adekvátní fotoreportáží! Těším se. Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem Rampelnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-) Nechceš staršího brášku :-)Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-)GRATULACIA ! teraz mozes zakricat: " Konecna, vystupovat !" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 GRATULACIA ! teraz mozes zakricat: " Konecna, vystupovat !"To st1g skoncil brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 A co bude dělat dál? Už si přesně nepamastuju věk, ale pokud se nepletu (17-18)? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2013 Fotka z butiku to není :-) PP Aquanaut 5167... Zdravíme s taťkou z Německa :-)nemám slov,co bude další level? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky