Dantechno Odesláno 10. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Oblíbené MS z Chronoshopu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Lüm Tec M20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Konečně se jich Cyril zbavil... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Tal to ma byt - shell cordovan je ten spravny strap na Nomosy. Totální vybočení z rutiny? Nehrozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Konečně se jich Cyril zbavil... Díky. Jasný!!! "Slušej pánovi"....Alespoň jedny čtyřiadvacítky by měl mít ve svý sbírce každej správnej chronomagor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Jasný!!! "Slušej pánovi"....Alespoň jedny čtyřiadvacítky by měl mít ve svý sbírce každej správnej chronomagor uz mi moje airmany chybaju a chvilu to este potrva dalsie hodinky su uz zabalene tak mi ostavaju akurat Spirity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Archimede Arcadia Chrono, chtěl sem je střídat původně s těma staršíma, ale asi je nesundám z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 dobrý no. teda až na tu barvu co na ně říkáš - super hodinky, co..? mě neustále fascinuje to zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 dobrý no. teda až na tu barvu co na ně říkáš - super hodinky, co..? mě neustále fascinuje to zpracování. Joo dobry to je Barva je pro me taky idealni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 Kancl Diver Pro tyhle mám velkou slabost. Moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2011 foceno narychlo v kancelari ajfounem,nejak malo svetla,foti to na ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Kancl Diver Kancl Driver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Che, driver... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 dobrý no. teda až na tu barvu co na ně říkáš - super hodinky, co..? mě neustále fascinuje to zpracování. A já bych volil tu třetí variantu barvy :-) Jinak to zpracování je perfektní. Taky ty svoje oranžády pořád se zalíbením pozoruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Driver nejvetsi Musel jsem je cvaknout kdyz uz jsou po prelesteni a vypadaji jako nove Akorat se to blbe foti, protoze vsude se neco leskne, tlucou se tam lesteny a brouseny prechody, nema to AR, ma to vystouply sklicko, cernej cifernik s plastickymi subciferniky atp.. A utrit ty MOnaca tak aby nebyly ochmatany je skoro nemozny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Dejte pokoj s těma Monacama pánové, takhle slintam až moc a zase abych začal šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Gorr: Che, a to jsi možná neměl v ruce ten tah, to je maso samo pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2011 Gorr vzhledek k tomu, ze jsou u me je jasny ze budou brzo na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky