MaxT Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 docela si dokážu představit co jsi psal. škoda cenzury. někdy mi tady komentáře přijdou jak z mimibazaru :-/ jo a klukům gratuluju k nákupu. se nám to tady množí hezky. jen je škoda být na konci cesty ne maxi? :-)No skoda, zatim citim spise ulevu. Uz me to shaneni, nakupovani, prodavani a vymenovani unavovalo. Tak jsem se vseho zbavil a rekl si ze to zkusim s jednema, ale slusnyma. Tak jsem si k pondelnim kulatinam nadelil toto. A zatim jsem moc happy. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 No skoda, zatim citim spise ulevu. Uz me to shaneni, nakupovani, prodavani a vymenovani unavovalo.Tak jsem se vseho zbavil a rekl si ze to zkusim s jednema, ale slusnyma. Tak jsem si k pondelnim kulatinam nadelil toto.A zatim jsem moc happy. :-) Gratulace! Uvidíme, jak dlouho Ti vydrží. Vypadají dobře, ale soudit budu, až je někdy uvidím na živo a budu je mít na ruce, PP si to zaslouží. ( navíc ne, že by to někoho zajímalo ) Hele když už jsi prodal všechno co máš, tak jsi to mohl už polechtat na Nautily s nějakou komplikací, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 (upraveno) Hele když už jsi prodal všechno co máš, tak jsi to mohl už polechtat na Nautily s nějakou komplikací, ne? max ma akvace. ikdyz netradicne na tahu (a na tahu jsou bohuzel bez komplikaci...) Upraveno 6. září 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Gratulace! Uvidíme, jak dlouho Ti vydrží. Vypadají dobře, ale soudit budu, až je někdy uvidím na živo a budu je mít na ruce, PP si to zaslouží. ( navíc ne, že by to někoho zajímalo ) Hele když už jsi prodal všechno co máš, tak jsi to mohl už polechtat na Nautily s nějakou komplikací, ne? Ac tomu mnozi nebudou verit, Nautily se mi nelibi a komplikace nemam rad ani v zivote ani na hodinkach. A neni to opravdu o cene. Akvace na tahu se zakladnim Nautilum cenove takrka vyrovnaji. Za gratulaci dekuji a vez, ze az si je das na ruku, tak uz je nebudes chtit sundat. Alespon ja to tak citim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Proti gustu žádný diškutát! A vím, že by jsi peněžence už moc nepřitížil, takže to nehrálo roli.A jak jsem zmínil, nemohu soudit před tím, než budu mít živé dojmy, ale i tak mají velké charisma! Tak ať Ti ten pocit co nejdéle vydrží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Tak teda taky jedna tajná ze svatby. Už jsem jich tu pár viděl, ale připadal jsem si hodně divně a nechtěl jsem být při tak intimním okamžiku viděn ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na jakém hradu to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2013 Podpora klubu PP Morava ... Samozřejmě velice gratuluji Peťo... věděl jsem, že mě v tom nenecháš . Fotka starší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Bronzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Podpora klubu PP Morava ... Samozřejmě velice gratuluji Peťo... věděl jsem, že mě v tom nenecháš . Muzu pozadat o fotku dynka? Fotka starší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Tak kde sem to dnes spal. Místní by mohli možna poznat.Pekny výhled z chodby v hotelu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Budejice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Ne-e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Včera byl hradubický minisraz. Sme si je z rukou s Milisem sundali, bysme jak kocourci se k sobě netulili při focení. A navíc bylo šero, to by vypadalo vůbec blbě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 to jsou mrchy na litacku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Jedna balkónová Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Dnes na novém remenu ze Strapshopu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 vypada to myslim hodne pekne... Dnes na novém remenu ze Strapshopu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Podpora klubu PP Morava ... Samozřejmě velice gratuluji Peťo... věděl jsem, že mě v tom nenecháš . Muzu pozadat o fotku dynka? Jasně, tady je. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 ano, to je dynko bez zbytecnych kecu a serepeticek:) Jasně, tady je. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky