Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

docela si dokážu představit co jsi psal. škoda cenzury. někdy mi tady komentáře přijdou jak z mimibazaru :-/

jo a klukům gratuluju k nákupu. se nám to tady množí hezky. jen je škoda být na konci cesty ne maxi? :-)

No skoda, zatim citim spise ulevu. Uz me to shaneni, nakupovani, prodavani a vymenovani unavovalo.

Tak jsem se vseho zbavil a rekl si ze to zkusim s jednema, ale slusnyma. Tak jsem si k pondelnim kulatinam nadelil toto.

A zatim jsem moc happy. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No skoda, zatim citim spise ulevu. Uz me to shaneni, nakupovani, prodavani a vymenovani unavovalo.

Tak jsem se vseho zbavil a rekl si ze to zkusim s jednema, ale slusnyma. Tak jsem si k pondelnim kulatinam nadelil toto.

A zatim jsem moc happy. :-)

Gratulace! Uvidíme, jak dlouho Ti vydrží. :) 

Vypadají dobře, ale soudit budu, až je někdy uvidím na živo a budu je mít na ruce, PP si to zaslouží. ( navíc ne, že by to někoho zajímalo :) )

Hele když už jsi prodal všechno co máš, tak jsi to mohl už polechtat na Nautily s nějakou komplikací, ne? 

Odkaz ke komentáři

Hele když už jsi prodal všechno co máš, tak jsi to mohl už polechtat na Nautily s nějakou komplikací, ne? 

max ma akvace. ikdyz netradicne na tahu (a na tahu jsou bohuzel bez komplikaci...)

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Gratulace! Uvidíme, jak dlouho Ti vydrží. :) 

Vypadají dobře, ale soudit budu, až je někdy uvidím na živo a budu je mít na ruce, PP si to zaslouží. ( navíc ne, že by to někoho zajímalo :) )

Ac tomu mnozi nebudou verit, Nautily se mi nelibi a komplikace nemam rad ani v zivote ani na hodinkach.

A neni to opravdu o cene. Akvace na tahu se zakladnim Nautilum cenove takrka vyrovnaji.

Za gratulaci dekuji a vez, ze az si je das na ruku, tak uz je nebudes chtit sundat. Alespon ja to tak citim.

Odkaz ke komentáři

Proti gustu žádný diškutát! :) A vím, že by jsi peněžence už moc nepřitížil, takže to nehrálo roli.

A jak jsem zmínil, nemohu soudit před tím, než budu mít živé dojmy, ale i tak mají velké charisma!

Tak ať Ti ten pocit co nejdéle vydrží! 

Odkaz ke komentáři

Tak teda taky jedna tajná ze svatby. Už jsem jich tu pár viděl, ale připadal jsem si hodně divně a nechtěl jsem být při tak intimním okamžiku viděn :lol2: ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na jakém hradu to je :) ?

Odkaz ke komentáři

Tak kde sem to dnes spal. Místní by mohli možna poznat.

Pekny výhled z chodby v hotelu

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Včera byl hradubický minisraz. Sme si je z rukou s Milisem  sundali, bysme jak kocourci se k sobě netulili při focení. A navíc bylo šero, to by vypadalo vůbec blbě.

Odkaz ke komentáři

Podpora klubu PP Morava :lol2:... Samozřejmě velice gratuluji Peťo... věděl jsem, že mě v tom nenecháš :clap: .

Muzu pozadat o fotku dynka?

Jasně, tady je. :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...