Kalifx Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 Porád tydlencty. Ne snad, že bych si stěžoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Porad tohleto, dva rychloshoty ajfounem bez ruky.. Upraveno 27. března 2011 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Porad tohleto, dva rychloshoty ajfounem bez ruky.. Ten tah je prostě parádní...a zbytek taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Breitling Chronomat Evolution:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Dneska "bicolory", i když časem půjdou asi do prodeje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Dnes chvíli citizen, ale pak jsem přezul Ty Aldo, poslouchej, jednu věc mně vysvětli. Jak tak koukám na ty tvoje fotky, tak to vypadá, že máš celkem dost namakaný ruce (viz. třeba ty fotky s tou motorovkou...) . Hergot jak je možný, že ti ty 40 mm hodinky tak seděj a vzbuzujou pocit, že maj nejmíň 45 mm? Já jsem o Damasko taky uvažoval (právě o těchto) a nakonec jsem to vzdal, protože mně přišly malý... Asi máš mnohem víc watch positive ruku než já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 (upraveno) ...no to jsem taky zaregistroval. To je opravdu výborná symbióza. Edit: Kalifxův terminus je taky výbornej. Upraveno 28. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 to je jednoduchý má uherák, né lovečák ---- na druhou stranu ty seš taky uherovitej ne ? No jasně, že mám... Takovej ten váleček. Ale pro hodinky je přece lepší ten lovečák ne? Čéče vrtá mně to v hlavě. Respektive dnes jsem si vzpomenul, že jsem nad tím dumal. Možná s tím má něco společnýho ten rozšířenej, masivní řemen po hodinkama... No prostě skoro mám chuť si tyhle Damaska koupit. Teď co mám doma Fortis a zatím mně ten strohej design vůbec nevadí (kupodivu spíš naopak - nějak si přestávám rozumět ), tak mě tyhle D hrozně lákaj. Zatím teda nemůžu utrácet, ale koukám na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 jediný co ti k tomu můžu říct, že na uheráku vypadají líp než na lovečáku - tak dumej Dumám, dumám. No, abych tady jenom neplkal, tak sem tu svoji trubku hodím... takže dnes, jak jinak, tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 No je fakt, že mám spíš uherák, schválně jsem si měřil šířku zápěstí a naměřil jsem cca 6,5-7cm. Fotka ty hodinky na zápěstí zvětšuje, mě připadají spíš menší. Zase já jsem spíš akčně založený člověk a hodinky mi nesmí zavazet. 40-42 mm max. a 12 mm max. výška, nic většího nechci. Ale zkoušel jsem si i jakési cibule 47mm a neměl jsem problém, vzhledem k šířce zápěstí. Ale bylo to nepohodlné. Provedl jsem měření a mám šířku v zápěstí rovnejch 6 cm, takže to by mohlo eventuelně klapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Kalifixi to už je spíše Gothaj né? uherák vypadá nabušeně, ovšem lovečák snese všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Kalifixi to už je spíše Gothaj né? uherák vypadá nabušeně, ovšem lovečák snese všechno Já ti dám gothaj, provokatére. To byla kdysi svalnatá, nabušená ručka plná Musculvitu, ale je fakt, že dnes je to spíš takový máslíčko, ty měkotino. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2011 Dnes půl dne bez hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) vcera se vratily z tuningu u Mechana - dnes samozrejme na ruce Upraveno 29. března 2011 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Právě dorazily ze "Sibiře". Je to masakr. Strašnej. Najednou mi za zádama stojí Ronnie, Niki, Mario, Jackie a souhlasně pokyvujou hlavama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Tak ty jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Právě dorazily ze "Sibiře". Je to masakr. Strašnej. Najednou mi za zádama stojí Ronnie, Niki, Mario, Jackie a souhlasně pokyvujou hlavama... no to jsem rád. sednou Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Právě dorazily ze "Sibiře". Je to masakr. Strašnej. Najednou mi za zádama stojí Ronnie, Niki, Mario, Jackie a souhlasně pokyvujou hlavama... Parádní klasika, souhlasím s termínem "masakr". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) Právě dorazily ze "Sibiře". Je to masakr. Strašnej. Najednou mi za zádama stojí Ronnie, Niki, Mario, Jackie a souhlasně pokyvujou hlavama... Jsou super, moc,moc jsem měl cukání když byly v prodejním. Upraveno 29. března 2011 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Při dnešním sluníčku Tritony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky