Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Dnes chvíli citizen, ale pak jsem přezul :)

Ty Aldo, poslouchej, jednu věc mně vysvětli. Jak tak koukám na ty tvoje fotky, tak to vypadá, že máš celkem dost namakaný ruce (viz. třeba ty fotky s tou motorovkou...) :) . Hergot jak je možný, že ti ty 40 mm hodinky tak seděj a vzbuzujou pocit, že maj nejmíň 45 mm? Já jsem o Damasko taky uvažoval (právě o těchto) a nakonec jsem to vzdal, protože mně přišly malý... Asi máš mnohem víc watch positive ruku než já. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je jednoduchý má uherák, né lovečák ---- na druhou stranu ty seš taky uherovitej ne ? :)

No jasně, že mám... Takovej ten váleček. :) Ale pro hodinky je přece lepší ten lovečák ne? Čéče vrtá mně to v hlavě. Respektive dnes jsem si vzpomenul, že jsem nad tím dumal. Možná s tím má něco společnýho ten rozšířenej, masivní řemen po hodinkama...

No prostě skoro mám chuť si tyhle Damaska koupit. Teď co mám doma Fortis a zatím mně ten strohej design vůbec nevadí (kupodivu spíš naopak - nějak si přestávám rozumět :) ), tak mě tyhle D hrozně lákaj. Zatím teda nemůžu utrácet, ale koukám na ně. :)

Odkaz ke komentáři

No je fakt, že mám spíš uherák, schválně jsem si měřil šířku zápěstí a naměřil jsem cca 6,5-7cm. Fotka ty hodinky na zápěstí zvětšuje, mě připadají spíš menší. Zase já jsem spíš akčně založený člověk a hodinky mi nesmí zavazet. 40-42 mm max. a 12 mm max. výška, nic většího nechci. Ale zkoušel jsem si i jakési cibule 47mm a neměl jsem problém, vzhledem k šířce zápěstí. Ale bylo to nepohodlné.

Provedl jsem měření :) a mám šířku v zápěstí rovnejch 6 cm, takže to by mohlo eventuelně klapnout.
Odkaz ke komentáři

Kalifixi to už je spíše Gothaj né? :D

uherák vypadá nabušeně, ovšem lovečák snese všechno :)

Já ti dám gothaj, provokatére. To byla kdysi svalnatá, nabušená ručka plná Musculvitu, ale je fakt, že dnes je to spíš takový máslíčko, ty měkotino. :D
Odkaz ke komentáři

Právě dorazily ze "Sibiře". Je to masakr. Strašnej. Najednou mi za zádama stojí Ronnie, Niki, Mario, Jackie a souhlasně pokyvujou hlavama...

Jsou super,

moc,moc jsem měl cukání když byly v prodejním.

Upraveno uživatelem kamilb
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...