rur Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2009 Po dlouhé době provětrána seiko5 k obleku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Teprve na fotce je vidět, jak nosím umatlané hodnky. Hanba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 po delší době opět moje oblíbené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 JJ ty sporty jsou moc pěkný. Proč nedáš do vlákna prim sport víc fotek. Gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THX1138 Odesláno 30. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 1. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2009 Hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 No, ja práve nosím na ruke TISSOT T-Touch Expert Titanium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sharz Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 (upraveno) mozna by stacila i mensi fotka...? viz pravidla... Pardón......hneď to zmením.... Upraveno 5. února 2009 uživatelem sharz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Momentalne ptaka-------- ARATIMER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 tady toho mazlíka....sundal jsem mu heavy metal, a navlékl kaučuk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Cyber: ta zapuštěná čísla (ta větší) po obvodu teploměru jsou taky podsvícená T? A předpokládám, že tečka na 12 na lunetě taky (ač je zbytek Luminova). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Cyber: ta zapuštěná čísla (ta větší) po obvodu teploměru jsou taky podsvícená T? A předpokládám, že tečka na 12 na lunetě taky (ač je zbytek Luminova). Jojo, je tom tak jak píšeš. Ciferník svítí jak kokpit v letadle, pořád a intenzivně. Fakt neuvěřitelně. Luneta svítí jak normální Luminova, ale s tím, že běžně hodinky nemají luminiscenci indexů na lunetě. Je to fakt nářez. Chci se dokopat k tomu udělat detailní fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 4 Fazer: To jsme na tom stejne. Nase pipka ma rada kozeny reminky. Par zaseku od ni uz mam. Co ten tvuj haban? Uz ti nejakej sporadal? Co vim tak dalsi chovatel Well je s remenama taky ve ztrate... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Cody-hezoucka pipina ten vocas kouse furt neco,na remenech mam jen jednu ztratu-horsi je ,ze mam plny cimry starozitnosti a tenhle vasnivy nicitel dreva jim dava pekne zabrat-tak jsem se rozhod ,ze ty stary kramy prodam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 5. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2009 Momentalne ptaka-------- ARATIMER To je krasnej papouch. Takovej ptak je asi na celej zivot, ze? Tak hlavne, aby ti nesezobl cely hodinky, mohl by pak dostat nejakou tikadenci...a nebo pantofli od panicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Takovej ptak je asi na celej zivot, ze? Jeste mi okouse nejaky rezby na nabytku a ma slusne naslapnuto si to o dost zkratit -taky dost chlasta v hospode pivo-pak ho tahnu domu jak jitrnici,ale teoreticky se ma dozit az osmdesati-tak uvidim-nebo spis neuvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 teď skoro pořád tohle... fazer: ten papagaj je luxusní tyhle myslím mluví, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 fazer: ten papagaj je luxusní tyhle myslím mluví, ne? Diky za papoucha Mele furt neco-skakal pes, pres oves..............neni tak dobrej na mluveni jako Zako,ale zas je vetsi mazel a uminenec----celej den zobak nezavre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 6. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2009 Dneska byl zvláštní den, a nakonec skončil smutně. Nejdřív jsem si chtěl koupit starší, malý Sea Dwellery, ale nakonec jsem rád, že to nedopadlo, a mám nový Deep Sea. Rozdíl jedný generace je znát, ve všem. Od velikosti, skla, přes tah, lunetu, korunku...prostě rozdíl celý třídy ( bohužel i ceny ) :-). Celý tenhle den mě ale zkazila zpráva, že mi umřela kamarádka... Docela smutnej přidávám i fotku, ještě s foliemi. Jojo, život si s námi zahrává..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky