Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

..ma skusenosti, tiez si tak Beecka fotim - kludne poradim aj nabuduce :D

Nabízí se otázka, kdo tu má pravé hodinky.  :D

to fakt neviem, kto by daval tisice ? za vec, ktoru moze mat za par stoviek z Ciny ked to tak dlhu dobu ani nasi znalci nespoznali :D

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

A co jsi myslel, přece nedám desítky tisíc za originály, když kupím jedny z noční šichty a pozná to až po x letech jen lastam! ( respekt! ) :)  :lol2:

BTW nechcete někdo založit samostatné vlákno - s těma jeho fotkama a vysvětlením proč je to fejk? Pro ochranu budoucích generací...přecejen i na fóru gentlemanu se neubráníme tomu, že tu občas zavítá nějaký filuta. :(

PS: a Ty tvé PP jsou přece jasné, tolik peněz za hodinky nikdy nikdo přece nedá! :) 

Upraveno uživatelem Rodkopf
Návštěvník Strocek
Odesláno

Ani kapka Parexa? :D dneska už nejde věřit ničemu :)

V té červené jsou moc pěkné! 

Díkes :) . Já jsem se do nich nemontoval, pouze jsem dokupoval origo gumu. Vypadají moc nenošené, po žlutým kovu ani památky, takže tipuji, že vše asi původní ;)    

Odesláno

Tak bludišťáků se tu rozdalo nezpočet, tak zkusím jednoho volanťáka.

mrwi.jpg

A jednu ze včerejška a poslední zastávky na dovo 

2to4.jpg

Odesláno

udělal jsem vlákno s rozpoznáním fejku s Omegama PO, časem možná udělám i něco s Rolexkama... ale tak je jasný že někdy člověk fíka prostě nečeká a neprohlíží to detailně, ale tyhle kupcovy "submarinery" mě přetáhly přes voči jak prase...

Odesláno

Vlastním podobný, ale z dobrýho zdroje mám, že je ve skutečnosti dělaj v originálních továrnách na nočních šichtách, takže jsou to vlastně originální hodinky! Potvrdil mi to pouliční prodavač, u kterýho jsem je koupil!

A taky je prej vevnitř nějakej turbajón nebo so.

uqIZhll.jpg

Feiko f turbujonem. Jfem fpokojen. Nafe fejky jfou i tak nejhefci.

Odesláno

Nejde nepoznat, krásná barva - Tvé? 

Kuwa kéž by. Já mám je fobii. Viděl jsem na parkovišti tak jsem musel udělat fotku.

Je to nádherné auto.

Odesláno

Kuwa kéž by. Já mám je fobii. Viděl jsem na parkovišti tak jsem musel udělat fotku.

Je to nádherné auto.

Asi někdy budeme muset zjistit, co Sibiř rád jí a poprosit ho o audienci...má ještě hezčí, bleděmodrý. 

Odesláno

udělal jsem vlákno s rozpoznáním fejku s Omegama PO, časem možná udělám i něco s Rolexkama... ale tak je jasný že někdy člověk fíka prostě nečeká a neprohlíží to detailně, ale tyhle kupcovy "submarinery" mě přetáhly přes voči jak prase...

Mohl bys mi prosim alespon zbezne priblizit, podle ceho jsi to poznal?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...