cretino Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 ..ma skusenosti, tiez si tak Beecka fotim - kludne poradim aj nabuduce Nabízí se otázka, kdo tu má pravé hodinky. to fakt neviem, kto by daval tisice ? za vec, ktoru moze mat za par stoviek z Ciny ked to tak dlhu dobu ani nasi znalci nespoznali
NERO.8 Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Dle mého názoru jsou to hodinky zralé na tuning u strejdy Sibiřana, je to fejk díky ... myslím, že si zasloužíš poděkování od všech členů fóra ...
Rodkopf Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 (upraveno) Nabízí se otázka, kdo tu má pravé hodinky. A co jsi myslel, přece nedám desítky tisíc za originály, když kupím jedny z noční šichty a pozná to až po x letech jen lastam! ( respekt! ) BTW nechcete někdo založit samostatné vlákno - s těma jeho fotkama a vysvětlením proč je to fejk? Pro ochranu budoucích generací...přecejen i na fóru gentlemanu se neubráníme tomu, že tu občas zavítá nějaký filuta. PS: a Ty tvé PP jsou přece jasné, tolik peněz za hodinky nikdy nikdo přece nedá! Upraveno 30. září 2013 uživatelem Rodkopf
Rodkopf Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 definitivní a hlavně origa Ani kapka Parexa? dneska už nejde věřit ničemu V té červené jsou moc pěkné!
Návštěvník Strocek Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Ani kapka Parexa? dneska už nejde věřit ničemu V té červené jsou moc pěkné! Díkes . Já jsem se do nich nemontoval, pouze jsem dokupoval origo gumu. Vypadají moc nenošené, po žlutým kovu ani památky, takže tipuji, že vše asi původní
jencekgs Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Tak bludišťáků se tu rozdalo nezpočet, tak zkusím jednoho volanťáka. A jednu ze včerejška a poslední zastávky na dovo
st1g Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Tak bludišťáků se tu rozdalo nezpočet, tak zkusím jednoho volanťáka. E-Type? :-)
lastam Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Nabízí se otázka, kdo tu má pravé hodinky. udělal jsem vlákno s rozpoznáním fejku s Omegama PO, časem možná udělám i něco s Rolexkama... ale tak je jasný že někdy člověk fíka prostě nečeká a neprohlíží to detailně, ale tyhle kupcovy "submarinery" mě přetáhly přes voči jak prase...
Rodkopf Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 St1g bingo. Nádherné auto Nejde nepoznat, krásná barva - Tvé?
instant Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Vlastním podobný, ale z dobrýho zdroje mám, že je ve skutečnosti dělaj v originálních továrnách na nočních šichtách, takže jsou to vlastně originální hodinky! Potvrdil mi to pouliční prodavač, u kterýho jsem je koupil! A taky je prej vevnitř nějakej turbajón nebo so. Feiko f turbujonem. Jfem fpokojen. Nafe fejky jfou i tak nejhefci.
jencekgs Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Nejde nepoznat, krásná barva - Tvé? Kuwa kéž by. Já mám je fobii. Viděl jsem na parkovišti tak jsem musel udělat fotku.Je to nádherné auto.
Rodkopf Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 Kuwa kéž by. Já mám je fobii. Viděl jsem na parkovišti tak jsem musel udělat fotku.Je to nádherné auto. Asi někdy budeme muset zjistit, co Sibiř rád jí a poprosit ho o audienci...má ještě hezčí, bleděmodrý.
Mechac Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 udělal jsem vlákno s rozpoznáním fejku s Omegama PO, časem možná udělám i něco s Rolexkama... ale tak je jasný že někdy člověk fíka prostě nečeká a neprohlíží to detailně, ale tyhle kupcovy "submarinery" mě přetáhly přes voči jak prase...Mohl bys mi prosim alespon zbezne priblizit, podle ceho jsi to poznal?
jankoxxx Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 ty si bol v Prievidzi a neozval si sa? kde som dnes bol ?
bohus76 Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Dle mého názoru jsou to hodinky zralé na tuning u strejdy Sibiřana, je to fejkNemáte někdo fotku?Ať také vím o co jde.
Peta-Biker Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Co je s tím kupcem a nebo co to tady píšete?
Doporučené příspěvky