Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ggrand, kupoval jsem černý model kamarádovi a kdyz přišli tak jsem koukal na kvalitu zpracování a tak, za tu cenu bezkonkurenční :)

Toto pouzdro já mám moc rád. 2x jsem měl upravené s jiným vnitřkem, 1x černé a teď jsem zkusil něco světlého, ať mám změnu. Když mi přišly, tak jsem byl zrovna zamilovaný do digi GW9400, ale už mě to pomalu přešlo, tak si je nechám :)

Odesláno

Vylet s rodinkou na kole, krasne teple pocasi, pejskovi se uz zase dari dobre...fajn den.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jojo znam... bejvá tam krásně:-)

Chodíš to taky plašit k vodě?

Odesláno

Nova akvizice a velka parada, za ty prachy. Idealni velikost, prijemne viditelny sklo, skvelej cifr. Uz je zacinam hledat novy..

Micey - gratulace, jsou paradni ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

No nevím nevím....ta lupa asi nezvětšuje! :lol2:

Ale jinak gratulace!!! Jsou to super hodinky. Taky jsem ještě ani na okamažik nepřemýšlel o jejich prodeji.

Já si dnes musel vzít digi. Na tuhle zábavu se mechaniky nehodí. :gunsmilie:

Takže nakonec to bude plastak?

Odesláno

Diky pane, nebudu je zanedbavat jako ty:)

Jj, PO jsou velka konkurence... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...