ggrand Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Ggrand, kupoval jsem černý model kamarádovi a kdyz přišli tak jsem koukal na kvalitu zpracování a tak, za tu cenu bezkonkurenční Toto pouzdro já mám moc rád. 2x jsem měl upravené s jiným vnitřkem, 1x černé a teď jsem zkusil něco světlého, ať mám změnu. Když mi přišly, tak jsem byl zrovna zamilovaný do digi GW9400, ale už mě to pomalu přešlo, tak si je nechám
filo-boxer Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Vylet s rodinkou na kole, krasne teple pocasi, pejskovi se uz zase dari dobre...fajn den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 (upraveno) Nova akvizice a velka parada, za ty prachy. Idealni velikost, prijemne viditelny sklo, skvelej cifr. Uz je zacinam hledat novy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. října 2013 uživatelem Micey
shotik Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 bylo hezky, tak vyvencit:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Krásně bylo...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Georf Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Dnes Suunto Ambit na Šumavě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 copak to tam je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Hejlov?Plzeň, Borská přehrada. Strana od Valchy :-)
patprom Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Dnes v přírodě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Odpoledni prochazka s rodinou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Plzeň, Borská přehrada. Strana od Valchy :-) Jojo znam... bejvá tam krásně:-)
Návštěvník dlubix Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Jojo znam... bejvá tam krásně:-)Chodíš to taky plašit k vodě?
Kristian.nov Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Chodíš to taky plašit k vodě?Já na to nemam nervy:-) Ale s kámošem občas vypnout
sashator Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Taurus. Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Nova akvizice a velka parada, za ty prachy. Idealni velikost, prijemne viditelny sklo, skvelej cifr. Uz je zacinam hledat novy.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Micey - gratulace, jsou paradni Sent from my iPhone using Tapatalk
Micey Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Diky pane, nebudu je zanedbavat jako ty:)
Ondrej71 Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 No nevím nevím....ta lupa asi nezvětšuje! Ale jinak gratulace!!! Jsou to super hodinky. Taky jsem ještě ani na okamažik nepřemýšlel o jejich prodeji.Já si dnes musel vzít digi. Na tuhle zábavu se mechaniky nehodí. Takže nakonec to bude plastak?
Taurus. Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Diky pane, nebudu je zanedbavat jako ty:) Jj, PO jsou velka konkurence... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky