Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Gratulace! Pekna patina na indexech, jaky je to rok? Doufam ze bude vlakno s vic fotkama ;)

Děkuju, je to rok 1983. Celou dobu se chystám na to, že udělám nějaké pěkné vlákno a myslím, že už je na čase. :)

To ses s nima dlouho mazlil :-). Jeste jednou gratulace, povedlo se.

Jeste to chce nejaky nechrono do trojky :-)

Napadly mě nějaky vintážní Grand Seika nebo máš nějaký tip? :)

Tak to je nadherna dvojka:rolleyes:

odesláno přes můj ŤapaŤalk

Děkuju, taky nepůjdou z domu. Už mi přirostly k srdci. Moony jsou za promoci a Autavie mi prostě nosí štěstí. :)

Celou dobu přemýšlím, kde jsem to kombo viděl

attachicon.gifDSCN56161.JPG

Nádherný kombo, co dodat. Teďka už jenom nějaká El Primera. :)

Moje podobně silná dvojka:-)

Ty světlé Autavie jsou bomba. :) Je to krásná kombinace hodinek s historií. :) Teď už asi jen El Primera a Deep Sea nebo Submarinery. :)

post-21738-0-02456600-1382787135_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník TOM_P

poměrně nešťastný úvod ... zkus to znovu a jinak 

takhle sit to představuješ ?

tvoje fotka je krásná a vůbec není rozmazaná a červený ponožky jsou super a vkusný

Upraveno uživatelem TOM_P
Odkaz ke komentáři

Návštěvník TOM_P

já to taky myslím z hecu, i když ty fotografy neznám

ale moje kritika, i když lehce jedovatá, má konstruktivní podtext: prostě fotky ty fotky jsou ostuda, na smazání, na zkopušení jak to nafotit jinak, zjistit co se udělalo/nastavilo špatně, a né to publikovat, přeci

Odkaz ke komentáři

Ty vole dobře jsi se tu uvedl.Blbě pindat umí každý,ale něco pochválit a přitom to myslet vážně to jen tak někdo nesvede.Pokud se ti něco nelíbí,zdrž se příště prosím svých komentářů ;).Ti co tady mají na někoho blbý komentáře,se většinou znají delší dobu a je to myšleno jen z hecu :)

Nejlepší je takové blby ignorovat - protože reakce, je to, co oni chtějí. 

Odkaz ke komentáři

ale moje kritika, i když lehce jedovatá, má konstruktivní podtext: prostě fotky ty fotky jsou ostuda, na smazání, na zkopušení jak to nafotit jinak, zjistit co se udělalo/nastavilo špatně, a né to publikovat, přeci

uvědom si,že většinou se jedná o momentky focené telefonem kdy člověk nemá moc času na správné nastavení ;).Jde o to ukázat co mám momentálně na zápěstí a sdílet svou radost s ostatními stejně postiženými lidmi ;)

Odkaz ke komentáři

Krása.

Stano parada! Kua tie B42 vyzeraju sakramensky dobre na cloveku takto z dialky... Preindexovany cifernik a luneta, specificka tmavsia farba ocele a jedinecny kockovany tah... parada! No... Som rad ze ich mam :)

A tu citatelnost potvrdzujem, vyborna vlastnost ;)

Nesetri fotkami!

Díky, chlapi. Doplním že ide o Štrbský štít. Trudomyselné myšlienky, čo ďalej na hodinkovej ceste, som tam hore zahnal, práve kvôli tej praktickosti. No, bude to ťažká diléma, ak už si človek vytvorí s tými indexami vzťah... :)

post-6829-0-34591500-1382791409_thumb.jpg

post-6829-0-26825500-1382791424_thumb.jpg

post-6829-0-38993400-1382791436_thumb.jpg

post-6829-0-03421900-1382792099_thumb.jpg

post-6829-0-68729000-1382792111_thumb.jpg

post-6829-0-13870200-1382792126_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ty vole dobře jsi se tu uvedl.Blbě pindat umí každý,ale něco pochválit a přitom to myslet vážně to jen tak někdo nesvede.Pokud se ti něco nelíbí,zdrž se příště prosím svých komentářů ;).Ti co tady mají na někoho blbý komentáře,se většinou znají delší dobu a je to myšleno jen z hecu :)

Nejlepší je takové blby ignorovat - protože reakce, je to, co oni chtějí.

+1

Nekrmme Trolla!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak jdi machrovat na fotomag.

Někdo má blbý hodinky, jinej blbý fotky, ale furt je to narozdíl od tvých blbých keců relevantní.

Hádej kdo je větší přínos...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník TOM_P

v zásadě blbá kompizice

a hlavně půlu plochy ti zabírá bílá barva - z toho nemůže bejt hezkej snímek, sorry

Pře-nedo-exponovaná sváča ve městě škrpálů.
4usyqe6e.jpg

Odesláno z Tapatalk.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...