VintageLover Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Gratulace! Pekna patina na indexech, jaky je to rok? Doufam ze bude vlakno s vic fotkama Děkuju, je to rok 1983. Celou dobu se chystám na to, že udělám nějaké pěkné vlákno a myslím, že už je na čase. To ses s nima dlouho mazlil :-). Jeste jednou gratulace, povedlo se.Jeste to chce nejaky nechrono do trojky :-)Napadly mě nějaky vintážní Grand Seika nebo máš nějaký tip? Tak to je nadherna dvojka:rolleyes: odesláno přes můj ŤapaŤalkDěkuju, taky nepůjdou z domu. Už mi přirostly k srdci. Moony jsou za promoci a Autavie mi prostě nosí štěstí. Celou dobu přemýšlím, kde jsem to kombo viděl DSCN56161.JPG Nádherný kombo, co dodat. Teďka už jenom nějaká El Primera. Moje podobně silná dvojka:-)Ty světlé Autavie jsou bomba. Je to krásná kombinace hodinek s historií. Teď už asi jen El Primera a Deep Sea nebo Submarinery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Niečo odbudlo a niečo zasa pribudlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 600 FEET ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TOM_P Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 (upraveno) poměrně nešťastný úvod ... zkus to znovu a jinak takhle sit to představuješ ? tvoje fotka je krásná a vůbec není rozmazaná a červený ponožky jsou super a vkusný Upraveno 26. října 2013 uživatelem TOM_P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 tvoje fotka je krásná a vůbec není rozmazaná a červenýá ponožky jsou super lepší ?Ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TOM_P Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 (upraveno) sem se ptal Nera, ne tebe.ale klidně mi i ty můžeš napsat jak by sis to představoval Upraveno 26. října 2013 uživatelem TOM_P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Město škrpálů. Odesláno z Tapatalk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TOM_P Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 na 1. fotce hodinky rozmazaný, na 2. fotce město přeexponovaný, hodinky s rukou podexponovaný,ty lana se povedly na 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TOM_P Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 já to taky myslím z hecu, i když ty fotografy neznámale moje kritika, i když lehce jedovatá, má konstruktivní podtext: prostě fotky ty fotky jsou ostuda, na smazání, na zkopušení jak to nafotit jinak, zjistit co se udělalo/nastavilo špatně, a né to publikovat, přeci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 sem se ptal Nera, ne tebe.ale klidně mi i ty můžeš napsat jak by sis to představovalTřeba takhle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Ty vole dobře jsi se tu uvedl.Blbě pindat umí každý,ale něco pochválit a přitom to myslet vážně to jen tak někdo nesvede.Pokud se ti něco nelíbí,zdrž se příště prosím svých komentářů .Ti co tady mají na někoho blbý komentáře,se většinou znají delší dobu a je to myšleno jen z hecu Nejlepší je takové blby ignorovat - protože reakce, je to, co oni chtějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 já to taky myslím z hecu, i když ty fotografy neznámale moje kritika, i když lehce jedovatá, má konstruktivní podtext: prostě fotky ty fotky jsou ostuda, na smazání, na zkopušení jak to nafotit jinak, zjistit co se udělalo/nastavilo špatně, a né to publikovat, přeciuvědom si,že většinou se jedná o momentky focené telefonem kdy člověk nemá moc času na správné nastavení .Jde o to ukázat co mám momentálně na zápěstí a sdílet svou radost s ostatními stejně postiženými lidmi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Krása. Stano parada! Kua tie B42 vyzeraju sakramensky dobre na cloveku takto z dialky... Preindexovany cifernik a luneta, specificka tmavsia farba ocele a jedinecny kockovany tah... parada! No... Som rad ze ich mam A tu citatelnost potvrdzujem, vyborna vlastnost Nesetri fotkami!Díky, chlapi. Doplním že ide o Štrbský štít. Trudomyselné myšlienky, čo ďalej na hodinkovej ceste, som tam hore zahnal, práve kvôli tej praktickosti. No, bude to ťažká diléma, ak už si človek vytvorí s tými indexami vzťah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Ty vole dobře jsi se tu uvedl.Blbě pindat umí každý,ale něco pochválit a přitom to myslet vážně to jen tak někdo nesvede.Pokud se ti něco nelíbí,zdrž se příště prosím svých komentářů .Ti co tady mají na někoho blbý komentáře,se většinou znají delší dobu a je to myšleno jen z hecu Nejlepší je takové blby ignorovat - protože reakce, je to, co oni chtějí. +1 Nekrmme Trolla! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 já to taky myslím z hecu, i když ty fotografy neznámale moje kritika, i když lehce jedovatá, má konstruktivní podtext: prostě fotky ty fotky jsou ostuda, na smazání, na zkopušení jak to nafotit jinak, zjistit co se udělalo/nastavilo špatně, a né to publikovat, přeciTak jdi machrovat na fotomag.Někdo má blbý hodinky, jinej blbý fotky, ale furt je to narozdíl od tvých blbých keců relevantní.Hádej kdo je větší přínos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 (upraveno) Nejlepší je takové blby ignorovat - protože reakce, je to, co oni chtějí. ..nebo jim zarecitovat..jdi do prde.le Tome.Pee.. Upraveno 26. října 2013 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Pře-nedo-exponovaná sváča ve městě škrpálů. Odesláno z Tapatalk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Doplním že ide o Štrbský štít. Jojo, na horách je prostě nejlíp. A počásí zdá se perfektně vyšlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 Family photo<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník TOM_P Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2013 v zásadě blbá kompizicea hlavně půlu plochy ti zabírá bílá barva - z toho nemůže bejt hezkej snímek, sorryPře-nedo-exponovaná sváča ve městě škrpálů.Odesláno z Tapatalk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky