NIGHTinGALE Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Dnes ke kosili a dzinam Laco. Dlouho jsem tu nebyl a myslim, ze mi to jenom prospelo. ... jo a mam novou cepici! Původně jsem ti chtěl napsat, že jsou ti ty hodinky moc velký, že ti nesluší, ale když vidím ten krumpáč, tak si to asi netroufnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Protože je dnes fakt hnusně, převlékl jsem Stowy do černého .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Protože je dnes fakt hnusně, převlékl jsem Stowy do černého .. Ta černá jim taky sekne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Zase a zase.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jen koukám, že jsem je pořádně neotřel. Mezi 12-tkou a jednou hodinou zbytek dnešního ledového deště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrson Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 JJ, Fortisky nezklamou,ani v ledovém dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Ta černá jim taky sekne!!! Dík, ten řemen je hrozně nezajímavý, ale nesmírně pohodlný...fakt měkoučkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 (upraveno) Ranní deštík, aneb jak se Oris diverů poprvé dotkla voda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. dubna 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Ježiš honem je otři a vylešti ubrouskem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Ježiš honem je otři a vylešti ubrouskem To už jsem udělal a ještě je odpoledne vezmu na přetěsnění a zkoušku vodotěsnosti, abych si byl jist, že jim ten déšť neublížil. Přeci jen, WR 1000m není zas tak moc Co tvoje Rolády? Už se koupaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Já dnes 312....pokusím se "in-house" vyleštit poškrábanou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Ranní deštík, aneb jak se Oris diverů poprvé dotkla voda Koniec panenstva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro103 Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Dnes hranaté a japonské.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Moje milé... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Co tvoje Rolády? Už se koupaly? vždyť už je dávno nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 vždyť už je dávno nemá... Hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 tipuju to na panerai nebo breitling vedle jak ta jedle, postoupil od Rolexu k Tag Heuer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 aha - to chápu tag hujer se totiž dělá na strojích zenith - franto gratuluju Říkej mi ted Steve, Steve MekKvíne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 modrá je dobrá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 modrá je dobrá Konečně sis pořídil pořádný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky