brumko Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 paráda-jak tak na ně koukám,budu si je muset znovu pořídit.Kolikátý už to budou?4-5? Nejak začať musím. Taký malý základný kamienok už mám položený. Boh ma ochraňuj od toho, čo bude /z najvačšou pravdepodobnosťou/ nasledovať ďalej.
Sphinxx Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Dnes nováček Pardon, ale co je tohle za kousek? Moc pěkné! V jednoduchosti je krása. Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem Sphinxx
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) Ať si kdo něco chce říká, ať si mamka slzy utírá, ale dokonalý pilotky nezkazí ani keramika a věčný kalendář. Komplikace jsou nepochybně mimo pilotní téma, ale tohle je bomba. Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem bandicoot
StanoBare Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Pardon, ale co je tohle za kousek? Moc pěkné! V jednoduchosti je krása.Presný model neviem, ale inak Movado s charakteristickým znakom na 12.
Bullet Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Souhlas s Bandim....koukam na ty Nero"s hodinky uz par minut a jsou bozi, velika parada!!! A ta cerna jim slusi
Vladimír P. Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 DNES NA ZKOUŠKU ? IWC NERO nééé, tohle mi nedělej!!! Ty jsou famózní
Sphinxx Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 DNES NA ZKOUŠKU ? IWC NERO Super! Ten kalendářní rok na pozici 7-8 je super. Krása pohledět .
semi001 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 DNES NA ZKOUŠKU ? IWC NERO Hodně velká paráda, slintám
Bullet Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 ggrand: vidim, ze bronzo vlna stale pokracuje
ggrand Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 cikinek : Na bronz čekám. Tohle je takový předkrm, mosaz.
Vit Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 DNES NA ZKOUŠKU ? IWC NERO Myslím, že není co zkoušet, jsou perfektní. Nováček.Pěkné, foť. --------------------------------------------------------------------- Já před srazem ...
Doporučené příspěvky