Almi Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 dnes je vonku zamracene tak aspon nieco nech sa leskne
NERO.8 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Ani nevíš,jak mě to štve.Pán je sběratel hodinek a nepoznal to.Na pohled ani hodinář nic nepoznal.Po otevření bylo vše značeno,jen se mu nelíbily čísla pod rotorem samonátahu.Strojek tedy rozdělal a bylo vymalováno.Krabice a doklady,byly originál.Pán v AD,říkal,že ddoklady patří k jiným hodinkám stejné řady.Spíše ten jeho kamárád mu dal doklady od svých a fejky k nerozeznání od originálu,Heinz to dále neřešil.Když na kamaráda přišla řeč(ještě před vyzkoušením pravosti),tak ho vychvaloval,že lepšího přítele nikdy neměl. v životě bohužel člověk pár takových lidí potká ?já mám zkušenost, že je ale nakonec osud dožene a štěstí jim podobné jednání stejně nepřinese ... vždy mne takové chování nakopne k tomu abych se já sám choval k lidem ještě lépe než doposud ...
zekon7302 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 zekon7302: krasna fotka, uz sa tesim ako ich aj ja dnes ponosim. Ten pribeh s BP je velmi smutny, skoda, ze sa taka krasna zaluba stretne s takym spravanim...dík nosím je rád,udělat to Stejnhart ve 42mm tak jsem naprosto spokojenej Nero-tak tak, moje řeč, téhle filozofie se držím celej život
jankoxxx Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Tie fejky mali tie isté čísla ako na dokladoch?Sice malé, ale je pravda, že BP mají sériové číslo nad nápisem "Fliegeruhr" :-). Pokud to souhlasilo, zřejmě tam dal původní majitel originál dýnko a v servisu řekl, že na těch originálech to své někde ztratil :-))).
NERO.8 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 PRACOVNÍ NEDĚLE NA STAVBĚ ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 PRACOVNÍ NEDĚLE NA STAVBĚ ... Pavle, to je nádherná terasa! Co je to prosím za dřevo?
Ohm-Aztec Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Janko, ty SOH 38 jsou parádní!
NERO.8 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Pavle, to je nádherná terasa! Co je to prosím za dřevo? díky ? to je čerstvě dokončené, posuvné bazenové podium z teakového dřeva ?
shag Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 _IGP7155.JPGHen jake vintazky. Super
Chumpus Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Hen jake vintazky. SuperSakra, rok 1997 už je taky vintage?
Dee Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Nové víkendovky, tak ošklivé až jsou hezké :-)
st1g Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Tie fejky mali tie isté čísla ako na dokladoch?Ano,ale už to psal Jakub.
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 ...Jsou šik Rendo.Tvoje foto jsou boží
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 Čekání na polévku spravovku,tak jsem blejsknul dnešní kousek.Už nikdy nebudu kombinovat víno-pivo-slivovici a bechera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommasini Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) ggrand, bob123: gratulace, jsou fakt parádní. Abych nebyl OT: celý týden můj nový přírůstek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem tommasini
sibirnaya Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2013 a jedna zemepisna - kde jsem vcera/neska byl?
Doporučené příspěvky