Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ani nevíš,jak mě to štve.Pán je sběratel hodinek a nepoznal to.Na pohled ani hodinář nic nepoznal.Po otevření bylo vše značeno,jen se mu nelíbily čísla pod rotorem samonátahu.Strojek tedy rozdělal a bylo vymalováno.Krabice a doklady,byly originál.Pán v AD,říkal,že ddoklady patří k jiným hodinkám stejné řady.

Spíše ten jeho kamárád mu dal doklady od svých a fejky k nerozeznání od originálu,Heinz to dále neřešil.Když na kamaráda přišla řeč(ještě před vyzkoušením pravosti),tak ho vychvaloval,že lepšího přítele nikdy neměl.

v životě bohužel člověk pár takových lidí potká ?

já mám zkušenost, že je ale nakonec osud dožene a štěstí jim podobné jednání stejně nepřinese ...

vždy mne takové chování nakopne k tomu abych se já sám choval k lidem ještě lépe než doposud ...

Odesláno

zekon7302: krasna fotka, uz sa tesim ako ich aj ja dnes ponosim.

Ten pribeh s BP je velmi smutny, skoda, ze sa taka krasna zaluba stretne s takym spravanim...

dík nosím je rád,udělat to Stejnhart ve 42mm tak jsem naprosto spokojenej

Nero-tak tak, moje řeč, téhle filozofie se držím celej život

Odesláno

Tie fejky mali tie isté čísla ako na dokladoch?

Sice malé, ale je pravda, že BP mají sériové číslo nad nápisem "Fliegeruhr" :-). Pokud to souhlasilo, zřejmě tam dal původní majitel originál dýnko a v servisu řekl, že na těch originálech to své někde ztratil :-))).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...