volfda Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Jsou malé, jsou nezajímavé, jsou téměř klišé, ale i tak jsou bezva a já je prostě musel mít
volfda Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 No pyšnej na sebe zrovna nejsem, ale radost mám, to zase jo. Myslím, že si na sebe zvyknem. obrazek.JPGNádhera, padnou Ti skvěle, myslím, že si na ně zvykneš hooodně rychle
M@chino Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 (upraveno) King Diver & Python ... Upraveno 29. listopadu 2013 uživatelem M@chino
Návštěvník dlubix Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Pecka! Gratuluju! Snad Ti vydrží ...alespoň do doby, než mi je ukážeš. Jsou malé, jsou nezajímavé, jsou téměř klišé, ale i tak jsou bezva a já je prostě musel mít
michalval Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 No pyšnej na sebe zrovna nejsem, ale radost mám, to zase jo. Myslím, že si na sebe zvyknem. obrazek.JPGHezky pěkně Honzo, blahopřeju. A i když já takový hodinky nenosím (já jsem jenom malý ředitel ) , tak musím říct, že Ti sednou moc hezky.
michalval Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Diky vam všem, nicméně došlo teprve na rozhodnuti ktere, ted uz stačí "JEN" je sehnat, nabídka tu jedna je, tak uvidime, pak se samozrejme pochlubim A jen pro doplnění, na 359 me uplne nenadchlo celolestene pouzdro a nakonec ani barva indexu, pri horším světle jsou skoro az spatne viditelne, 312 mi přijdou lépe citelně a přehlednější a to pouzdro je vic tool, tak asi tak:-) Myslím, že jsi to vyjádřil úplně přesně a stručně, jak jsem to viděl i já.Ale najednou vedle sebe jsem je bohužel nikdy neviděl. Mám 312 a jsem za ten brus oproti leštění rád.
Locque Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Furt... Ondro, to prostě nemá jedinou chybu..Dokonalost! ...a to se mi kdysi nelíbily :-/
Street Glide Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 ....dnes moje paní "bytná".....:-)
Street Glide Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 ....jsem ve fázi hledání,....tak dnes zase na zkoušku toto...
Bullet Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 ....jsem ve fázi hledání,....tak dnes zase na zkoušku toto...Davide, ja myslim ze dobry...
Street Glide Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 ....po 13 letech se z těch malých a pohodlných Rolád těžko zvyká na něco těžkého o vetším průměru....:-)
patriknapr Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Street... Ty roladovej guru a paneraie??? No kam ten svět spěje
stando Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 WOW! Nepripadaju ti na ruke po tej hromade Rolád velke?.....Za mna rozhodne palec hore.
Street Glide Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 ...je fakt,že jsou to takové voňavky,......když mi na ně od kola v rejdu cákne staženým okénkem trochu bláta,budu muset hned zastavit a vyleštit do vysokého lesku ať se děje co se děje :-)))),....na tom bombírovaném skle je všechno vidět,....ty Rolby mám kolikrát uslintaný od psů a všimnu si toho až večer doma,když je odkládám z ruky.
stando Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Podla mna si zvolil nespravny model. Skus 243ky. Priemer 44, water resist 1000m... Komplet brusene telo, ziadne leskle plochy.Proste echt tool watch....tie ti budu na "defender vyletoch" vyhovovat
enGiN Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 Jedny za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet. Dilema. Ale přijemné
IzTaPa Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Jedny za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet. Dilema. Ale přijemné to mas jednoduchy - jedny na pravou a druhy na levou ruku
kulix Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2013 Jsou malé, jsou nezajímavé, jsou téměř klišé, ale i tak jsou bezva a já je prostě musel mít No konecne uz bude chvilku klid..)
Doporučené příspěvky