Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník dlubix
Odesláno

Pecka! Gratuluju! Snad Ti vydrží ;)  ...alespoň do doby, než mi je ukážeš. 

Jsou malé, jsou nezajímavé, jsou téměř klišé, ale i tak jsou bezva a já je prostě musel mít :)

Odesláno

No pyšnej na sebe zrovna nejsem, ale radost mám, to zase jo. :D

Myslím, že si na sebe zvyknem. :smile_anim:

attachicon.gifobrazek.JPG

Hezky pěkně Honzo, blahopřeju. A i když já takový hodinky nenosím (já jsem jenom malý ředitel :D ) , tak musím říct, že Ti sednou moc hezky.

Odesláno

Diky vam všem, nicméně došlo teprve na rozhodnuti ktere, ted uz stačí "JEN" je sehnat, nabídka tu jedna je, tak uvidime, pak se samozrejme pochlubim

A jen pro doplnění, na 359 me uplne nenadchlo celolestene pouzdro a nakonec ani barva indexu, pri horším světle jsou skoro az spatne viditelne, 312 mi přijdou lépe citelně a přehlednější a to pouzdro je vic tool, tak asi tak:-)

Myslím, že jsi to vyjádřil úplně přesně a stručně, jak jsem to viděl i já.

Ale najednou vedle sebe jsem je bohužel nikdy neviděl. Mám 312 a jsem za ten brus oproti leštění rád.

Odesláno

...je fakt,že jsou to takové voňavky,......když mi na ně od kola v rejdu cákne staženým okénkem trochu bláta,budu muset hned zastavit a vyleštit do vysokého lesku ať se děje co se děje :-)))),....na tom bombírovaném skle je všechno vidět,....ty Rolby mám kolikrát uslintaný od psů a všimnu si toho až večer doma,když je odkládám z ruky.

Odesláno

Podla mna si zvolil nespravny model. Skus 243ky. Priemer 44, water resist 1000m... Komplet brusene telo, ziadne leskle plochy.Proste echt tool watch....tie ti budu na "defender vyletoch" vyhovovat ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...