Návštěvník Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Chlapci všem vám moc děkuju.Musím se přiznat,že jsem úplně na měkko,z těch hodinek samozřejmě,z vašich reakcí tady a tak vůbec.Byl to dost emotivní nákup,více bude v chlubírně.Prostě moje první Rolexy v životě. sta-jojo,mám všechno-Panerai na masírku,Omegy jako tool a DJ jako sváteční hodinky:-)Dovol, abych ti k těm krásným datejustům pogratuloval a vyřídil srdečný dík od mé rodiny, že jsi tatínkovi zabránil v plundrování rozpočtu.
Frantik Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Chlapci všem vám moc děkuju.Musím se přiznat,že jsem úplně na měkko,z těch hodinek samozřejmě,z vašich reakcí tady a tak vůbec.Byl to dost emotivní nákup,více bude v chlubírně.Prostě moje první Rolexy v životě. sta-jojo,mám všechno-Panerai na masírku,Omegy jako tool a DJ jako sváteční hodinky:-) Panerai a Rolex - kdo z nas to ma?!?! :-)))))
Vit Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 (upraveno) Chlapci všem vám moc děkuju.Musím se přiznat,že jsem úplně na měkko,z těch hodinek samozřejmě,z vašich reakcí tady a tak vůbec.Byl to dost emotivní nákup,více bude v chlubírně.Prostě moje první Rolexy v životě. sta-jojo,mám všechno-Panerai na masírku,Omegy jako tool a DJ jako sváteční hodinky:-) Super svatá trojice. Moc gratuluju a těším se na krásné fotky, které umíš. Upraveno 28. ledna 2014 uživatelem Vit
Chorche Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 prischera - Gratulace! panedge - Gratulace!
Kid_A Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 parada, nadhernej kus Chlapci všem vám moc děkuju.Musím se přiznat,že jsem úplně na měkko,z těch hodinek samozřejmě,z vašich reakcí tady a tak vůbec.Byl to dost emotivní nákup,více bude v chlubírně.Prostě moje první Rolexy v životě. sta-jojo,mám všechno-Panerai na masírku,Omegy jako tool a DJ jako sváteční hodinky:-)
Kid_A Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 jsou furt pekny Martytak dneska retro style s rezervou nátahu
Kid_A Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 urcite je nech na tom tahu:) ten isouš jim nedela dobre:) akvace.jpg
vlcisko Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Chlapci všem vám moc děkuju.Musím se přiznat,že jsem úplně na měkko,z těch hodinek samozřejmě,z vašich reakcí tady a tak vůbec.Byl to dost emotivní nákup,více bude v chlubírně.Prostě moje první Rolexy v životě. sta-jojo,mám všechno-Panerai na masírku,Omegy jako tool a DJ jako sváteční hodinky:-)V zivote by som nepovedal, ze mne sa budu niekedy pacit nejake rolexy a toboz milgaussy alebo datejusty. A jeb, uz par tyzdnov som z nich pekne odvareny. Gratulujem, tesim sa na chlubirnu ;-)
siwi Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Zkouším Isofrane, nejdřív mě to odpudilo, ale teď už mi to tak zlý nepřijde. Už se těším až to nafotím pořádně... akvace2.jpg Není to tak dávno, co jsem k těmto krásným hodinkám gratuloval Ondrejovi. Nyní mi nezbývá, než abych pogratuloval i tobě. Jsou fakt parádní. Osobně bych je nechal na tahu.
SakalMarty Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 dneska to byly baumyTak konečně je vidím ty tvoje B&M, pořád mi nějak unikaly. Jo a ozvi se ohledně toho piva...
tommasini Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Tak ty pandy jsou úžasný. Já sem nebudu chodit. Gratuluji k takovým kráskám
VintageLover Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Tak ty pandy jsou úžasný. Já sem nebudu chodit. Gratuluji k takovým kráskámDěkuji .Neznám nakažlivější vlákno... I když...
Filip.J Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Jste mě normálně navnadili těma burgerama tady... ještě jsem si po focení vzpomněl na papričku, tak ta šla s tímhle kouskem rovnou do chřtánu a ne na fotku... Edit: Ještě info pro Ggranda: Nakonec to vyhrály tyhle menší SNZF29. Jsou přece jenom pohodlnější a líp pasují k mojí ručce dámské velikosti. Ale pořád nevím, k čemu je taková informace tobě. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Filip.J
Jarett Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Vintage Seiko 6105, KohSamui, Thailand ... I'm ready to diving
IzTaPa Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) I lunetu jsem si narovnal Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem IzTaPa
Doporučené příspěvky