Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapci všem vám moc děkuju.Musím se přiznat,že jsem úplně na měkko,z těch hodinek samozřejmě,z vašich reakcí tady a tak vůbec.Byl to dost emotivní nákup,více bude v chlubírně.Prostě moje první Rolexy v životě.

sta-jojo,mám všechno-Panerai na masírku,Omegy jako tool a DJ jako sváteční hodinky:-)

Dovol, abych ti k těm krásným datejustům pogratuloval a vyřídil srdečný dík od mé rodiny, že jsi tatínkovi zabránil v plundrování rozpočtu.

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Chlapci všem vám moc děkuju.Musím se přiznat,že jsem úplně na měkko,z těch hodinek samozřejmě,z vašich reakcí tady a tak vůbec.Byl to dost emotivní nákup,více bude v chlubírně.Prostě moje první Rolexy v životě.

sta-jojo,mám všechno-Panerai na masírku,Omegy jako tool a DJ jako sváteční hodinky:-)

Panerai a Rolex - kdo z nas to ma?!?! :-)))))

Odesláno (upraveno)

Super svatá trojice. Moc gratuluju a těším se na krásné fotky, které umíš.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

parada, nadhernej kus

Odesláno

V zivote by som nepovedal, ze mne sa budu niekedy pacit nejake rolexy a toboz milgaussy alebo datejusty. A jeb, uz par tyzdnov som z nich pekne odvareny. Gratulujem, tesim sa na chlubirnu ;-)

Odesláno

Zkouším Isofrane, nejdřív mě to odpudilo, ale teď už mi to tak zlý nepřijde. Už se těším až to nafotím pořádně...

attachicon.gifakvace2.jpg

Není to tak dávno, co jsem k těmto krásným hodinkám gratuloval Ondrejovi. Nyní mi nezbývá, než abych pogratuloval i tobě. Jsou fakt parádní. Osobně bych je nechal na tahu.

Odesláno (upraveno)

Jste mě normálně navnadili těma burgerama tady... ještě jsem si po focení vzpomněl na papričku, tak ta šla s tímhle kouskem rovnou do chřtánu a ne na fotku...

Edit: Ještě info pro Ggranda: Nakonec to vyhrály tyhle menší SNZF29. Jsou přece jenom pohodlnější a líp pasují k mojí ručce dámské velikosti. Ale pořád nevím, k čemu je taková informace tobě.

post-14111-0-02289800-1390957543_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Filip.J
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...