Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V 31. 1. 2014 v 20:20, NERO.8 napsal:

Nero a hnedej remen , to rikam furt , ze svet se v rit obraci ....

obrací, obrací ? až se obrátí úplně, tak to všechno bude barevně ladit ? :)

To abych ten futral udelal bezednej :D kazdopadne IWC jsou libovy :) ale 10ti denni pam me zvedaj ze zidle ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes pri pivku. Síce len požičané ale vyzerá to tak, že nasledujúca akvizícia bude zasa len Seiko.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 31. 1. 2014 v 20:25, NERO.8 napsal:

kde jsou ty časy, kdy jsem Ti vytýkal, že je s Tebou nuda ? dnes nestačím sledovat Tvoje příspěvky  :) ...

super Pamy ?nevím proč jsem je před rokem  prodal ? ...

Já myslel, že ty Tvoje byly titanové 47 mm v pouzdře 1950. Tohle je ocel a pouzdro 44 mm Luminor.

Ač na první pohled podobné, tak úplně jiné. Ty 305 jsem x krat zkoušel a nějak mi nikdy nesedly, tyhle jsou naopak jako ulité.

44 mm bude pro mě asi maximum.

Odkaz ke komentáři

V 31. 1. 2014 v 21:22, MaxT napsal:

Já myslel, že ty Tvoje byly titanové 47 mm v pouzdře 1950. Tohle je ocel a pouzdro 44 mm Luminor.

Ač na první pohled podobné, tak úplně jiné. Ty 305 jsem x krat zkoušel a nějak mi nikdy nesedly, tyhle jsou naopak jako ulité.

44 mm bude pro mě asi maximum.

měl jsem oboje ?  :)

Odkaz ke komentáři

V 31. 1. 2014 v 21:20, brumko napsal:

Dnes pri pivku. Síce len požičané ale vyzerá to tak, že nasledujúca akvizícia bude zasa len Seiko.

attachicon.gifimage.jpg

Taky pivo :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 31. 1. 2014 v 21:50, M3maniac napsal:

Kolikrát to tu ještě dáš Edge? asi víš ,že mám novej futrál....a že ve futrálu mám 3 volný místa co?  :lol2: pěkný, k teplákům ideální  :)

Takovy novy futraly jsou nebezpecny:-)Ja je k teplakum nechci nosit,ale furt je potrebuju mit na ocich

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...