IzTaPa Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 IzTaPa: S tebou to dobře mlátí Já mám taky furt o čem špekulovat, naštěstí nemám prachy. vidis, MM jsem jeste nemel! uz se pomalu zklidnuju, hledam ty definitivni jedine rolady a do doby, nez je najdu, zkousim vse kolem a rozprodavam zbytek me mini kolekce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 vidis, MM jsem jeste nemel! uz se pomalu zklidnuju, hledam ty definitivni jedine rolady a do doby, nez je najdu, zkousim vse kolem a rozprodavam zbytek me mini kolekce... To mi připomíná Samotáře: "Prostě jsme se rozešli, protože každej z nás hledá někoho, kdo už nebude hledat nikoho jinýho, a do tý doby, než najdeme takovýho člověka, kterej už nikoho nehledá, tak budeme hledat každej sám." Já dnes mám své definitivní...po dvou letech společného soužití mě furt baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 zas a znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 ..ráno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Dnesni prirustek :-) PARÁDA! Já dneska ElPrimero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Dopoledne: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Nový člen rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 paradne fortisky, tah neplanujes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Já mám taky furt o čem špekulovat, naštěstí nemám prachy.A který z nich to jsou? Ty nalevo(083),nebo ty napravo(001)?Ptám se páč sem bych se rád někdy dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpenMind Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Dnes vintage Astromastery...Jen by to chtělo novou korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 t.p: Ideálně ty nalevo.. na další stránce jsou ovšem Snowflaky.. a pak High-beaty.. Cokoli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Tak putovní Akváče zakotvily na nějakou dobu i u mě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 (upraveno) Pise se tady, jak jsou smp supr, pohodlne apod..A je to fakt. Upraveno 4. února 2014 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 t.p: Ideálně ty nalevo.. na další stránce jsou ovšem Snowflaky.. a pak High-beaty.. Cokoli! Jj to naprosto chápu! vidím to stejně jako Ty, ale listovat dál už bych se radši neodvažoval Každopádně přeji, ať se Ti to splní co nejdříve! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 aj-ví-sí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 kazdy den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 aj-ví-sí Nevadí, není každej den posvícení . Ja dnes mlynárske. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Pise se tady, jak jsou smp supr, pohodlne apod..A je to fakt.To je pravda, na ruce seděly perfektně, bohužel mně nějak přestaly bavit. Tím neříkám, že se k nim už nikdy nevrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 A7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Defy Multicity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky