DaLo Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Micey guma prosla varem, pote hlubokym zmrazenim a je porad na hov.no, tlaci do ruky jak svina, ale ja jsem tvrdak, me to nevadi Já jí zkusil i domluvit, taky nic. Správně, MM jsou holt pro tvrďase:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Dnes mi přišla drátěnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Ještě jednou děkuju, nemají chybuvíc fotek, vypadaj libově! já dneska zkouším hadr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Dnes mi přišla drátěnka. 20140221_104141-1.jpg Ta vypadá fakt dobře. Škoda, že není bez koncovek, to by těm hodinkám slušelo možná ještě víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 ...a jde se vykazovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Chrono time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 (upraveno) Ta vypadá fakt dobře. Škoda, že není bez koncovek, to by těm hodinkám slušelo možná ještě víc... Bez koncovek mám,ale upřímně to není úplně ono, pásek tam nějak divně sedí viz to originál sedí jako prd.el na hrnec a lepší koncovka,než pohled na osičku.U PO to vypadá lépe,nebo jsem si zvykl... Upraveno 21. února 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 naposledy na ruce a jdou do světa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Bez koncovek mám,ale upřímně to není úplně ono viz To se mi osobně líbí mnohem víc. Tak nějak to koresponduje s tím zubatým okrajem lunety a neruší mě to. Ale důležité je, co se líbí tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Ještě jednou děkuju, nemají chybuvíc fotek, vypadaj libově! já dneska zkouším hadr Taky hadrově. Čas oběda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 To se mi osobně líbí mnohem víc. Tak nějak to koresponduje s tím zubatým okrajem lunety a neruší mě to. Ale důležité je, co se líbí tobě. Nevadil mi, ale ten úhel nebyl ideální, takže následovalo konečné řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tak jsem osobně rád, žes našel to pravé, co ti vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tri dny jsem je nesundal a tri dny na ne zamilovane koukam. To byla fakt velka chyba, ze je Omega prestala vyrabet. Snad bych byl i schopnej vsechno rozprodat a koupit je nove jako svoje definitivni. Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tak jsem je po mesici zase vyvencil ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Dnes je PAMtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Nádhera!!! Ten krokouš jim sluší snad nejvíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Parádní fotka - vyloženě se těším na jaro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 furt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky