Vit Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 (upraveno) Od rána hýčkám svoji novou hračku - Radiomir 268 včetně špeciálního dvojtýho aligátora....Nádhernej 8denní in-house s ručním nátahem....radost se dívat Prosimtě, co je to dvojitý aligátor? Upraveno 16. června 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 když už jste to začali, tak já dnes jeansy teď koukám, ty SMP jsou docela maličké hodinky Občas mám tiež ten pocit, ale na druhý deň sa mi zdajú akurátne veľké. A zistil som, že aj na rodinných fotkách, keď sa niekedy dostanú na záber, vyzerajú OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 (upraveno) Prosimtě, co je to dvojitý aligátor? Je to řemen "Cornelius Kaufmann", který má dle prodejce oproti normálnímu PAM kroko-řemenu všitou ještě další masívní vrstvu na vnitřní straně. Je to prý z důvodu ještě větší odolnosti při používání ve slané vodě....Myslím, že já zrovna tyhle 268 v moři trápit nebudu... Upraveno 16. června 2011 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 Je to řemen "Cornelius Kaufmann", který má dle prodejce oproti normálnímu PAM kroko-řemenu všitou ještě další masívní vrstvu na vnitřní straně. Je to prý z důvodu ještě větší odolnosti při používání ve slané vodě....Myslím, že já zrovna tyhle 268 v moři trápit nebudu... Díky, myslel jsem si to. Vypadá to zajímavě. Je to pohodlné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 hoja sice se spozdenim ale predse - bylo to 4.6 a tak nejak jsem se zenil.... Uploaded with ImageShack.us Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 No gratuluju, tak nyní když už jste tvoji, tak ty hodinky co máš na ruce vlastně patří i jí. A měl by jsi si koupit další hodinky, aby byly taky její a mohla je nosit, protože takhle prázdné zápěstí, jako má tvá žena, tady na fóru úplně bije do očí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 (upraveno) Ma mila zena ma hodinky dvoje Lec Seiko potapky k satum tak nejak nepasovaly... Ale mas recht, na novy hodinkky je dycky ten spravnej cas... Upraveno 16. června 2011 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Při pátku vždycky tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Díky, myslel jsem si to. Vypadá to zajímavě. Je to pohodlné? Měl jsem obavy, že bude při šířce 26mm a té tloušťce materiálu docela tuhej. Naštěstí je opak pravdou. Je sice v porovnání s originál aligátorem od PAM nezvykle tvrdý, ale velmi příjemný a k Radiomirům krásně sedí. Právě mi přišla košile Bushman od Jakubiska. Tímto mu děkuji a abych dodržel strukturu vlákna, nechávám z rukávu lehce trčet PAM312. Košile je OK. Díky. cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Tak zase po celkem dlouhé době. Myslím, že jim dám ještě šanci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Ty vado. 44mm, velký sklo a přitom ti sednou luxusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 A co má milá a její poslední akvizice jako kontrast k Monacům? Také dostane pochvalu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 ... a já tam byl také, heč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 ...já tam k "vám" poslal v srpnu mámu s holkama. Tak jim řeknu ať nafotěj flikflaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 ...já tam k "vám" poslal v srpnu mámu s holkama. Tak jim řeknu ať nafotěj flikflaky Tvoje holky a jejich flikflaky sem určitě pak dej. Ať už je to cokoli, zní to zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 ...já tam k "vám" poslal v srpnu mámu s holkama. Tak jim řeknu ať nafotěj flikflaky Tak ať si to užijí, my co tu žijem už dlouho máme raději Řecko. Tam zase budu v srpnu já. Tedy pokud ta země ještě bude existovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Asi je budu nosit dýnkem nahoru, je to boží stroj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 to organic: No paráda, asi to ty dva roky s výměnou dýnka nevydržím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 to organic: No paráda, asi to ty dva roky s výměnou dýnka nevydržím! Ty tvoje mají trošku "modernější" stroj -cal.861 a vypadaly by asi jako ty vlevo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Já myslím, že taky dobrý, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky