Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Od rána hýčkám svoji novou hračku - Radiomir 268 včetně špeciálního dvojtýho aligátora....Nádhernej 8denní in-house s ručním nátahem....radost se dívat :clap:

Prosimtě, co je to dvojitý aligátor?

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Prosimtě, co je to dvojitý aligátor?

Je to řemen "Cornelius Kaufmann", který má dle prodejce oproti normálnímu PAM kroko-řemenu všitou ještě další masívní vrstvu na vnitřní straně. Je to prý z důvodu ještě větší odolnosti při používání ve slané vodě....Myslím, že já zrovna tyhle 268 v moři trápit nebudu... :crying_anim02: Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Je to řemen "Cornelius Kaufmann", který má dle prodejce oproti normálnímu PAM kroko-řemenu všitou ještě další masívní vrstvu na vnitřní straně. Je to prý z důvodu ještě větší odolnosti při používání ve slané vodě....Myslím, že já zrovna tyhle 268 v moři trápit nebudu... :crying_anim02:

Díky, myslel jsem si to. Vypadá to zajímavě.

Je to pohodlné?

Odkaz ke komentáři

No gratuluju, tak nyní když už jste tvoji, tak ty hodinky co máš na ruce vlastně patří i jí. A měl by jsi si koupit další hodinky, aby byly taky její a mohla je nosit, protože takhle prázdné zápěstí, jako má tvá žena, tady na fóru úplně bije do očí :)

Odkaz ke komentáři

Díky, myslel jsem si to. Vypadá to zajímavě.

Je to pohodlné?

Měl jsem obavy, že bude při šířce 26mm a té tloušťce materiálu docela tuhej. Naštěstí je opak pravdou. Je sice v porovnání s originál aligátorem od PAM nezvykle tvrdý, ale velmi příjemný a k Radiomirům krásně sedí.

Právě mi přišla košile Bushman od Jakubiska. Tímto mu děkuji a abych dodržel strukturu vlákna, nechávám z rukávu lehce trčet PAM312. :smile_anim: Košile je OK. :smile_anim: Díky.

cyril

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...