StefanM Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Dnes som skúšal tieto a odvtedy ich mám stále v hlave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Není mi dnes vůbec dobře, ale děti chtěly ven, na hřiště. Tak jsem si dlouhou chvíli krátil obvyklou zábavou, no ne? Co si o mě mysleli ostatní rodiče, jsem nezjišťoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cowboy Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 tak zase změna....armida a1......trošku skok od plesnivek a7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Kemmner na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Kemmner na gumě. to neni vubec spatny Vite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Na svatební cestě- dnes noc na Lomnickem štítek, nám dělají společnost Suby s Galacticy automatic;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Ocakavam prirastky, ale dnes moje definitivky cislo 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Kdo uhodne, kde jsem se toulal?IMG_2260.JPG MASADA ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Z klasického prechodu v rámci tréningu - Brnčalka (Veľká zmrzlá dolina) - Baranie sedlo - Baranie rohy (2526m) - Malá studená dolina - Hrebienok.Edit: v Zmrzlej aj napriek názvu. keď sa zapre slnko = ako vo vyhni. Upraveno 6. května 2014 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Děkuji všem za kladné ohlasy. Eterna mě sebrala natolik, že Graham chronofighter mají našlápnuto do projní sekce. U Kuby ještě jeden kousek, který určitě nutně potřebuju. Heritage budou mít recenzi i fotky, ale mám n?jak napilno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Eterna to neni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 to neni vubec spatny Vite Díky Jirko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 DJEliška má ráda divočinu Já dnes takto, každý správný chronopacoš má jedny referenční kvarcky: Jen mi k nim chybí to správné vozidlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Z klasického prechodu v rámci tréningu - Brnčalka (Veľká zmrzlá dolina) - Baranie sedlo - Baranie rohy (2526m) - Malá studená dolina - Hrebienok.Edit: v Zmrzlej aj napriek názvu. keď sa zapre slnko = ako vo vyhni. Ty Tatry jim slusi! Uz mam abstak...po Tatrach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 bré ranko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Chodim sem poslední dny strašně málo. Tak zdravim Chorcheho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Dobré ránoPekny rozmaryn, mne nejak chcipol (mrcha nemoc), tak cez vikend valim po novy ...A hodinky tiez ujdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Pekny rozmaryn, mne nejak chcipol (mrcha nemoc), tak cez vikend valim po novy ...A hodinky tiez ujdu jj, docela se mu u nas daří Kde ty mas svůj novy přírůstek? Nevidím foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky