LovecK Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 paráda ? hrubé, režné řemeny jim moc sluší ... já dnes ( vzhledem k počasí ) 024 na gumě : Pavle, diky, jeste jsem to testoval s hnedym KH remenem, ten na ne prijde priste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Potápky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 uz několikaty den na RubberB;) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tonytrubka Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Tak to je soda. Tahle ruka a tyhle hodinky jsou dohromady dost problematická kombinace. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Tak to je soda. Tahle ruka a tyhle hodinky jsou dohromady dost problematická kombinace.Houby, takto vyfoceno to fest zkresluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Přiletěl pošťák a zdá se, že v tom lítám.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Zase se flákám, ale dnes jsem si na to vytrpěl... Přestože sestřička tentokrát neměla svůj den a rozpíchala mi obě ruce, než se trefila správně, takovou bandáž jako Filo-boxer jsem nedostal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 včera a Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dnes Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Laco Leipzig? Přiletěl pošťák a zdá se, že v tom lítám.... P1000742.JPG P1000741.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Laco Leipzig?Podle me ty nase... Podle nozek pouzdra to tak vypada... Jinak 2 bacil.357 samozrejme congratz! Dobra volba... Upraveno 24. července 2014 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Mé nejpřesnější a nejpohodlnější, kam se hrabe jubilee na skx. Jenom nemám koule na to je nosit normálně - prostě si nedokážu představit, že bych opřel ruku o stůl a...poškrábal ty leštěné články náramku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 ... mě fakt ta Seika baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Takže dnes nové Steinharty, foceny ne na ruce ale na mé supervintagejakozdruhésvětové brašně :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 V pravačke už ako-tak udržím foťák Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Moc pěkný kousek a ta ze řetězu utržená sekundovka v první minutě musí být pecka Na promo fotkách se mi moc líbila ta bílá výroční limitka, ale v reálu to bylo dost zklamání.Mé nejpřesnější a nejpohodlnější, kam se hrabe jubilee na skx. Jenom nemám koule na to je nosit normálně - prostě si nedokážu představit, že bych opřel ruku o stůl a...poškrábal ty leštěné články náramku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) xx Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 (upraveno) Tak ještě par dni a moje první Rolex si najdou snad noveho majitele..zatím výměnou.. Uvidíme zda to dopadne a co bude nástupce..sam jsem zvědav..zatím není nic na 100% ..a zájemci maji stále volné pole k zaslání SZ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července 2014 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Chytáme bronz v Ardenách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak ještě par dni a moje první Rolex si najdou snad noveho majitele..zatím výměnou.. Uvidíme zda to dopadne a co bude nástupce..sam jsem zvědav..zatím není nic na 100% ..a zájemci maji stále volné pole k zaslání SZ Asi vím, co to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Doma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky