Marcus Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Jedny z mála hodinek, které jsem doma našel.Ostatní byly přes dovolenou na hlídání. Moc pěkné. Primky s mimostřednou vteřinovkou se mi vždycky moc líbily. Asi proto, že sám žádné nemám.---Kluk je ještě na prázdninách, takže na hřišti jen s dcerou. To se pak dá i fotit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Ohm-Aztec: obligátně supr fotka. Já taky XVI, byť se včerejším datem... Díky! Mně se zase moc líbí, jak fotíš ty svoje! Chtělo by se říct, že ty hodinky se fotí samy, ale musíme být k sobě upřímní: prostě to umíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchesss Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Marky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Smutná je zahrada bez psa :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Nedělní pohoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Dnes NOS Rakety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Čas oběda, dnes bude vydatné odpoledne, takže to chce pořádnej oběd - plněné knedle se zelím + Seiko Monster . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 po včerajšej noci sa mi tých 10km zdalo ako maratón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 krasne.... Díky! Mně se zase moc líbí, jak fotíš ty svoje! Chtělo by se říct, že ty hodinky se fotí samy, ale musíme být k sobě upřímní: prostě to umíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Díky! Mně se zase moc líbí, jak fotíš ty svoje! Chtělo by se říct, že ty hodinky se fotí samy, ale musíme být k sobě upřímní: prostě to umíme. No tak určitě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Venku docela kosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 LACO by Lacher Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 lungomare nemaj chybu:))) Jelikož mám dnes tak trochu uklízecí neděli, tak jsem GMTčka raději odložilIMG_7046.JPGa na ruku šoupl svoje golfovopracovní Lungomary a asi je chvilku ponosím, zase jsem zapomněl jak jsou fajnIMG_7049a.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 lungomare nemaj chybu:)))Však to já vím...jen se na ruku hold v konkurenci moc nedostávaj ale o to větší radost z nošení pak člověk má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 sou to sportaky telem a dusi.... ) Však to já vím...jen se na ruku hold v konkurenci moc nedostávaj ale o to větší radost z nošení pak člověk má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 DA?!?DAPěkné, moc pěkné...na tom strapu přímo perfektní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 jedna houbičková... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 (upraveno) nejhezci letni hodinky, co mam nemôžem nesúhlasiť, sú parádne ! Upraveno 24. srpna 2014 uživatelem MR1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 (upraveno) Locque, Ohm-Aztec: se mi libi ogari, jak si je umite pekne navzajem pochvalit Tak to ma byt. Mate paradni kousky. Upraveno 24. srpna 2014 uživatelem Alda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky