Ondrej71 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 První dvě v řadě nejsou moje ale jsou skvělé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Marceli děkuji, zrovna uvažuji, že bych jim pořídil tah, kterej mi na těchto hodinách chybí a od doby co jsem ten svůj prodal supovi Jagmanovi, uvažuji nad novým . Foto je půjčené z webu.Není za co Davide.Mě se tedy moc na tomto tahu nelíbí,ale je to věc názoru.Nezvažoval jsi mesh shark co má Martin na Revue Thomen?Ale nejvíce mi sedí řemen Shell Cordovan hnědé barvy s překlápěčkou.Více SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 (upraveno) První dvě v řadě nejsou moje ale jsou skvělé Sednou ti všechny troje... Upraveno 1. října 2014 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 uz sem prosim tie Omega Seamaster nedavajte lebo ma to bude zase stat nejake tie peniaze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jedu si tak do prace a na poli V2!!! Prajzaci asi neco chystaji...Kde si to nasiel? Vylovil si vo mne pribeh ked som behal po Reichu po pamiatkach a jednou z nich bola Peenemunde.. Bol to fajny vylet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Dnes som pozeral bestie po mikroskopom....tiez maju imbus na osicke ako MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Sednou ti všechny troje...tak Ti teda pěkně děkuju. Zas abych šetřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Moc pěkné6139 udělá i po 40 letech spoustu parády. Nevim, jak jsem mohl mít cukání. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 6139 udělá i po 40 letech spoustu parády. Nevim, jak jsem mohl mít cukání. Dobře!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 A jeste jedna.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Kde si to nasiel? Vylovil si vo mne pribeh ked som behal po Reichu po pamiatkach a jednou z nich bola Peenemunde.. Bol to fajny vylet. pár fotek je zde: http://mistrking.rajce.idnes.cz/Mezinarodni_bojova_ukazka_Peenemunde_1944_-_pevnost_Krizovatka_Velke_Hostice_27.9._2014/ Loni jsem byl účastníkem, letos byly pracovní povinnosti...tak nás tam reprezentoval alespoň kolega s kdf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Moc pěknéDobře!!!!Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 Jak se ti nosí? Zkoušel jsem je minuly týden a vypadají naživo moc dobře, skoro jako staré Colty.No nosi ich manzelka ja som si dal zakaz Ale tajne som ich mal na ruke a velmi prijemne, hlavne ta vyska je super presne akurat. Jedinu malu vyhradu mam ku kozi, zatial sa nechce poddat a je dost tvrda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Dnes na cestách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Dnes mám blbý deň. Ale inak pekné ráno všetkým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Bre ranko :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Dobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Dobre dopoledne. Je to furt stejny a stejne spokojeny.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 5-7 ranní sport, teď jsem to dospal a hurá do práce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky