Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Marceli děkuji, zrovna uvažuji, že bych jim pořídil tah, kterej mi na těchto hodinách chybí a od doby co jsem ten svůj prodal supovi Jagmanovi, uvažuji nad novým :) . Foto je půjčené z webu.

Není za co Davide.Mě se tedy moc na tomto tahu nelíbí,ale je to věc názoru.Nezvažoval jsi mesh shark co má Martin na Revue Thomen?Ale nejvíce mi sedí řemen Shell Cordovan hnědé barvy s překlápěčkou.Více SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde si to nasiel? Vylovil si vo mne pribeh ked som behal po Reichu po pamiatkach a jednou z nich bola Peenemunde.. Bol to fajny vylet.

pár fotek je zde:

http://mistrking.rajce.idnes.cz/Mezinarodni_bojova_ukazka_Peenemunde_1944_-_pevnost_Krizovatka_Velke_Hostice_27.9._2014/

Loni jsem byl účastníkem, letos byly pracovní povinnosti...tak nás tam reprezentoval alespoň kolega s kdf.

Odkaz ke komentáři

Jak se ti nosí? Zkoušel jsem je minuly týden a vypadají naživo moc dobře, skoro jako staré Colty.

No nosi ich manzelka :) ja som si dal zakaz :)

Ale tajne som ich mal na ruke a velmi prijemne, hlavne ta vyska je super presne akurat. Jedinu malu vyhradu mam ku kozi, zatial sa nechce poddat a je dost tvrda...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...