st1g Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 .....kombo 2 nesmrtelných legend....Krásné Davide. Já dnes taky Rolex.
Ohm-Aztec Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 zbohatlicke kombo...:-DTo mi připomnělo Archieho...
michca Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Včerejší s tričkem. Tímto velmi děkuji Ondrovi za organizaci!
El Nano Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 ...troje RLX, z toho 2x fullgold, famozní Glashütte, dvoje Breitle, nějaký ty PAMy, krásný Tudory a POčka...joo a ještě super pilotky a oranž monstra...a to vše na jedné stránce, pěkné to tu máme
Kristian.nov Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) ...troje RLX, z toho 2x fullgold, famozní Glashütte, dvoje Breitle, nějaký ty PAMy, krásný Tudory a POčka...joo a ještě super pilotky a oranž monstra...a to vše na jedné stránce, pěkné to tu máme Jo jo, občas aby z toho "obyčejnýmu člověku" praskla závistí šle na montérkách :-D Abych nebyl OT: Upraveno 7. října 2014 uživatelem Kristian.nov
El Nano Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Jo jo, občas aby z toho "obyčejnýmu člověku" praskla závistí šle na montérkách :-Dja myslím, že "obyčejný člověk" nepochopí, co na tom vidíme...vždyť místo hodinek stačí mobil
martar Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Rozlučkové wristshoty s Revue Thommen. Snad se Revíčka dostanete do dobrých rukou...
martar Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Rozlučkový wristshot s černými Monstry (datum ani den jsem neřešil)...Míří do dobrých rukou svého původního majitele, kterému se po nich stýskalo Skvělé hodinky, pokud na lítačku omrzejí Amfibie, rozhodně si je zase pořídím. Upraveno 7. října 2014 uživatelem martar
villain83 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Jo jo, občas aby z toho "obyčejnýmu člověku" praskla závistí šle na montérkách :-D Abych nebyl OT: Tyhle MARKy jsou skvely,ale myslim,ze ten puvodni naramek jim jde ze vsech moznych kombinaci zdaleka nejlip.
Kristian.nov Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Tyhle MARKy jsou skvely,ale myslim,ze ten puvodni naramek jim jde ze vsech moznych kombinaci zdaleka nejlip. O tom není pochyb... jen jsem chtěl vyzkoušet něco jinýho... černý NATO taky ujde... ale jak říkáš, ten tah nepřebije nic...
quest987 Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Foceno iPhonem během asi jedné minuty ve stínu.Rozdíl není způsoben photoshopem jak tu kdosi psal, nýbrž pouhým otočením se o 180 stupňů.Wau,dobre kouzla cifr dokaze. Skvele
Doporučené příspěvky