Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Asi tak! Nektere ty limitky jsou otres. Ale umi i vazne hezke typu Unico king nebo spirit of big bang. To je radost mit na ruce :-) Dva mesice zpet jim prisly dva kousky tech LaFerrari a do tydne byly pryc :-O.

Sent from my iPhone using Tapatalk

260.000 Eur no nekup to ked je to v akciovej cene  :eek: 

Odesláno

Nosí se dobře, jen mě rozčilují vlásečnice, ale to je zatím to jediné...jo vlastně kolegyně mi řekla, že to jsou dámské hodinky podle ní..tak teda nevím. Jako ženská má vkus dobrý, ale s tímhle nesouhlasím. Uznávám, že na červeném rubberB jsou unisex, ale jinak mi to nepřijde. Asi ta bílá...motivačně jsem se díval na ty IWC a ty nejsou vůbec špatný..

aneb foto a studium hodinek v průběhu oběda ...po dýňové polévce s chilli a před dalším chodem..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

to víš..ženská má vždycky pravdu, jen ty si jí musíš vyložit po svém. Ne, spíš se na to dívají jinýma očima. Já jsem s těma expama spokojen..wr akorát, tah ok, velikost ok, provedení ok,přesnost ok (za posledních 14 dní mi udělaly +8s celkem)

Odesláno

Ty hodinky mě fakt moc baví.

Už se těším až je budu moci dát před zrcadlovku. iPhone je pořád jen telefon.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ty hodinky mě fakt moc baví.

Už se těším až je budu moci dát před zrcadlovku. iPhone je pořád jen telefon.

již to tu padlo snad milionkrat, ten ciferník je fakt dokonalej, a umí neskutečný kouzla.

Odesláno

Nejdřív byl bazén, tak potápky.

Odpoledne jsem vyzkoušel novej řemen na BFS.

Více fotek http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75850-pavel-k-fotky-m%C3%BDch-hodinek/page-2&do=findComment&comment=1263298

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...