Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám rád změnu a rád si hraju... mě se to líbí a tak týden mi to vydrží:-DD

...ale jo, víš, že já taky blbnu s kůžema. Každopádně tady mi ten "alík" přijde moc společenský. ;-)
Odesláno (upraveno)

..dnes houm ofis.. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

1adcdb450b49fc94c52fad3b1ff83b91.jpg99f69eff8accc575b1547fd172b5b1ac.jpg91b71e8284a2d3ebaca384a4c09b214f.jpg

V BA mají zas jeden kousek, sleva na 260,000?

Škoda jen, že to vypadá jak zámek na kolo :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Vite, co explorery, jsou fuc?

Ne, mám je furt (viz ZDE).

Ne Rolby také má.Hrabe k sobě ,hraboš :-)

Kdepak hrabu, brutálně jsem snížil počet kousků.

V BA mají zas jeden kousek, sleva na 260,000?

Škoda jen, že to vypadá jak zámek na kolo :D

Trefné, já si říkal, co mi to připomíná.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

...V BA mají zas jeden kousek, sleva na 260,000?...

... to aby som sa ponahlal tam pozriet, taketo veci sa nezvyknu na krame dlho ohriat... 

ale vazne, zhodou okolnosti som si vcera pozeral len tak zo zaujimavosti nejaky luxury eshop a s prekvapenim som zistil ze iblooo robi nielen obludy, ale aj hodinky, dokonca nositelne ... ba co viac, aj trocha menej nul bolo na tej cenovke :)

k teme - dnes a stale SKX na nato - male, pohodlne, lacne, vyrobene bohvie kde a bohvie ako... v slanej vode 2 krasne letne tyzdne macane, zatial neskorodovane... 

pekny jesenny den vsetkym :)

Odesláno

... to aby som sa ponahlal tam pozriet, taketo veci sa nezvyknu na krame dlho ohriat...

ale vazne, zhodou okolnosti som si vcera pozeral len tak zo zaujimavosti nejaky luxury eshop a s prekvapenim som zistil ze iblooo robi nielen obludy, ale aj hodinky, dokonca nositelne ... ba co viac, aj trocha menej nul bolo na tej cenovke :)

k teme - dnes a stale SKX na nato - male, pohodlne, lacne, vyrobene bohvie kde a bohvie ako... v slanej vode 2 krasne letne tyzdne macane, zatial neskorodovane...

pekny jesenny den vsetkym :)

attachicon.gif IMG_6865_r.jpg

Asi tak! Nektere ty limitky jsou otres. Ale umi i vazne hezke typu Unico king nebo spirit of big bang. To je radost mit na ruce :-) Dva mesice zpet jim prisly dva kousky tech LaFerrari a do tydne byly pryc :-O.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...