Chosef76 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Mám rád změnu a rád si hraju... mě se to líbí a tak týden mi to vydrží:-DD...ale jo, víš, že já taky blbnu s kůžema. Každopádně tady mi ten "alík" přijde moc společenský. ;-)
Chorche Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Foto starší, hodinky dnešní... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lobber Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Vit: Povedené foto a zajímavá FC :0))
jankoxxx Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
worm007 Odesláno 13. října 2014 Nahlásit Odesláno 13. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Steiny při sobotním lovu keší Zdravim kolegu kacera.
Vit Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Vit: Povedené foto a zajímavá FC :0)) díky, je to z mobilu
bohus76 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Ne Rolby také má.Hrabe k sobě ,hraboš :-)
CEGY Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Ne Rolby také má.Hrabe k sobě ,hraboš :-)Tak to jo. Ja furt tyhle, teda zatim. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Krásný den přeji všem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) ..dnes houm ofis.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2014 uživatelem bedja
IWClover Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 V BA mají zas jeden kousek, sleva na 260,000? Škoda jen, že to vypadá jak zámek na kolo Sent from my iPhone using Tapatalk
Vit Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 (upraveno) Vite, co explorery, jsou fuc? Ne, mám je furt (viz ZDE). Ne Rolby také má.Hrabe k sobě ,hraboš :-) Kdepak hrabu, brutálně jsem snížil počet kousků. V BA mají zas jeden kousek, sleva na 260,000?Škoda jen, že to vypadá jak zámek na kolo Sent from my iPhone using Tapatalk Trefné, já si říkal, co mi to připomíná. Upraveno 14. října 2014 uživatelem Vit
bohus76 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Kdepak hrabu, brutálně jsem snížil počet kousků.Snížil počet kousků a navýšil kvalitu.Budiž mu přáno :-)
Martyp Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 pořád, prostě mě baví DSC_0618.JPGDSC_0621.JPG Mají čím a mají proč...Jsou parádní!
Ivanhoe34 Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 ...V BA mají zas jeden kousek, sleva na 260,000?... ... to aby som sa ponahlal tam pozriet, taketo veci sa nezvyknu na krame dlho ohriat... ale vazne, zhodou okolnosti som si vcera pozeral len tak zo zaujimavosti nejaky luxury eshop a s prekvapenim som zistil ze iblooo robi nielen obludy, ale aj hodinky, dokonca nositelne ... ba co viac, aj trocha menej nul bolo na tej cenovke k teme - dnes a stale SKX na nato - male, pohodlne, lacne, vyrobene bohvie kde a bohvie ako... v slanej vode 2 krasne letne tyzdne macane, zatial neskorodovane... pekny jesenny den vsetkym Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IWClover Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 ... to aby som sa ponahlal tam pozriet, taketo veci sa nezvyknu na krame dlho ohriat... ale vazne, zhodou okolnosti som si vcera pozeral len tak zo zaujimavosti nejaky luxury eshop a s prekvapenim som zistil ze iblooo robi nielen obludy, ale aj hodinky, dokonca nositelne ... ba co viac, aj trocha menej nul bolo na tej cenovke k teme - dnes a stale SKX na nato - male, pohodlne, lacne, vyrobene bohvie kde a bohvie ako... v slanej vode 2 krasne letne tyzdne macane, zatial neskorodovane... pekny jesenny den vsetkym IMG_6865_r.jpgAsi tak! Nektere ty limitky jsou otres. Ale umi i vazne hezke typu Unico king nebo spirit of big bang. To je radost mit na ruce :-) Dva mesice zpet jim prisly dva kousky tech LaFerrari a do tydne byly pryc :-O. Sent from my iPhone using Tapatalk
dimple Odesláno 14. října 2014 Nahlásit Odesláno 14. října 2014 Když už tu proběhly Hydry, tak ještě "normální" Conquesty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky