Frantik Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 magoři... ..........a kdy ty rozšíříš naše řady?!?!?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Pojď! Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 ..........a kdy ty rozšíříš naše řady Magorů nebo instalatérů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Magorů nebo instalatérů? Magor už jsi dávno vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Magor už jsi dávno vole Je to blbý, já bych taky nahodil brašnu s hasákem, nějak cítím že mám chuť. I proto jsem předevčírem mluvil s Romanem, jenže všechnhy žetony mám v doppelchrono, takže bych ho musel pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Je to blbý, já bych taky nahodil brašnu s hasákem, nějak cítím že mám chuť. I proto jsem předevčírem mluvil s Romanem, jenže všechnhy žetony mám v doppelchrono, takže bych ho musel pustit. Hele ponos dopply a na zimu kup pořádnej hasák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 (upraveno) Hele ponos dopply a na zimu kup pořádnej hasák Tak nějak to dopadne, však moje obrátka hodinek jsou stabilní 3 měsíce Upraveno 16. září 2011 uživatelem bandicoot 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Už 14 dní nic....otekla mi zápěstí ( ty moje zpropadené klouby ) a cokoliv na ruce mi vadí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 ..jsou bombovní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 taky jsem po nich pokukoval, ale bál jsem se velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 (upraveno) Je to blbý, já bych taky nahodil brašnu s hasákem, nějak cítím že mám chuť. I proto jsem předevčírem mluvil s Romanem, jenže všechnhy žetony mám v doppelchrono, takže bych ho musel pustit. nech to wole uzrát, jen si ty parádní dopply vošklivíš. Aby ti to wole bylo jasný, tak Ti to napíšu po lopatě: Máš jedny z nejlepších a nejcharizmatičtějších pilotních hodinek z celýho chronomagu se skvělou komplikací, od nekompromisní firmy, mnohými považovanou za etalon hodinářství. Z deseti tisíc členů chronomagu by je chtělo tak 9800, tak vytáhni hlavu z řiti, podívej se na ně pořádně, utři je ubrouskem, promrskni oboje stopky, zvedni oči do slunka, protáhni se a řekni si, kurwa, já jsem spkojenej parchant. v úctě Tvůj Romík Upraveno 16. září 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Jsou parádní kuwa ruku mám jak ty-že já je nevzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Fakt nějaká vlna, kur.a. Am I a lucky b.stard or what ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Fakt nějaká vlna, kur.a. Am I a lucky b.stard or what ? Ty jsou parádní, sakra, jeden kousek za druhým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Viktore dobry, vic fotek pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Viktor... co to kurva je? Vidím dobře? Je to možný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Máš jedny z nejlepších a nejcharizmatičtějších pilotních hodinekto sem potřeboval slyšet, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 (upraveno) Fakt nějaká vlna, kur.a. Am I a lucky b.stard or what ? Wow ... a je to konečně tady Upraveno 16. září 2011 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Fakt nějaká vlna, kur.a. Am I a lucky b.stard or what ? Parádní, více fotek pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky