emef Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Už hodinku GS Hmmm, panáček se vyzná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Ked ti chyba chrono... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Blue saturday Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Už hodinku GS tak jsi neodolal, ale sluší ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Kloubíku, parádní fotografie....a s těmi nejlepšími hodinkami. :-) Úpně se mi po cestování západem US zastesklo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Že by moje další budoucí? Líběj se mi moc a z hlavy je asi jen tak nedostanu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 (upraveno) Nebude lepsi Omega Že by moje další budoucí? Líběj se mi moc a z hlavy je asi jen tak nedostanu: Upraveno 29. listopadu 2014 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 vintage den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Prodlouzeny vikend, tak jsem vzal jsem Explorery na vylet stovky mil rovnych silnic pred nami a jedny draty pro bedjassona Moc pěkné fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Prodlouzeny vikend, tak jsem vzal jsem Explorery na vylet stovky mil rovnych silnic pred nami a jedny draty pro bedjassona V pousti jsme potkali sileneho kamionaka ktery vymackaval z te svoji obludy nemozny, jel snad porad nad limit, kazdou chvili okupoval levy pruh a najizdel na auta pred sebou...pokazde kdyz se zacal rysovat v zrcatku, nemohl jsem si nevzpomenout na Spielberguv Duel. Radsi jsme mu ujeli a dorazili do oazy klidu Pres svoji averzi k vyskam jsem se vyhecoval a vydrapal se na tenhle sutr....snad by me african pochvalil...vsadim se ze pro nej by to byla odpoledni prochazka na kafe (v jeho pripade na pivo) Cesta dolu byla jeste horsi nez nahoru, radsi jsem se nedival nalevo ani napravo, prezil jsem a uz to valime nocni pousti, porusujeme predpisy a jedeme zavratnych 85 mil v hodine I tak cesta ubyha neskutecne pomalu, pamatuju si jak nam 2 roky zpatky navigace zahlasila v tehle oblasti po najezdu na dalnici "nyni jedte 600 mil rovne" Cilovou destinaci asi poznate Vcera i dnes...ImageUploadedByTapatalk1417295014.965947.jpgta prvni fotka je jak namalovaná do komixu,super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Venku kosa - 3, tak dávám Valašský penicilin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Nebude lepsi Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Nebude lepsi Omega Lepší bude vychladnout. V průběhu dvou dnů jsem narazil na dvoje hodinky přesně podle mého gusta, a to je na mě nějak moc... Nejradši bych oboje :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Prodlouzeny vikend, tak jsem vzal jsem Explorery na vylet stovky mil rovnych silnic pred nami a jedny draty pro bedjassona Nádherná fotka, jestli jsi to fotil ty za jízdy, tak se klaním až po zem.Dovedu si ji představit i jako plakát v obýváku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 kloubik-krasny fotky a vybornej trip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Že by moje další budoucí? Líběj se mi moc a z hlavy je asi jen tak nedostanu: Jsou pěkný Vojto,už delší dobu zvažuji,že bych je vyzkoušel,snad někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Vcera i dnes... ImageUploadedByTapatalk1417295014.965947.jpgPodobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Po poledni do teď,tyto vintage goldy.Za tu rozmázlou pardon,skočil na mne zezadu hafan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Už hodinu v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Ten AR je prostě boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky