Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 15:10, Vit napsal:

Dobrá kombinace Marku.

+1

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 14:39, Viktor napsal:

Z novýho kanclu a v nový práci

Snad se mi tam bude líbit

16cc5ed2-b8c2-4147-93d9-6c36f71cc2b7_zps

VIKTORE, parada

Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 19:43, Micey napsal:

I hamíky se uměj rozsvítit, akorát se nejdřív musej sundat z ruky:)

attachicon.gif14202272192101.jpg

Jsou fakt skvělý, nemůžu se na ně vynadívat a už se tááák těším až dorazí ty moje krouťáky. Jen mě mrzí že nebudou mít takovou lumi jako mají právě ty tvoje. Mám lumi rád a líbí se mi když svítí celá čísla. U těch mých budou svítit jen ty drobné trojúhelníkové indexy.  :frusty:

Odesláno (upraveno)

Ono to stejnak sviti jak kdyz to nesviti, todle je fotkou, jinak to stoji zaprd.. takze bych byl uplne klidnej:)

A jakej ze sis to nakonec vzal model?

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Je mi to jasný, že u Hamiltonů ta lumi asi žádná velká hitparáda nebude, ale fotka je dobrá - na tý to vypadá až skoro seikózně  :)

Nakonec jsem se rozhodl pro ty úplně první, které jsem zmiňoval - Officer Handwinding 38 mm. Měl jsem sraz s jedním členem a naživo mi je ukázal a moc se mi líbily, tak jsem je koupil. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78662-vyb%C3%ADr%C3%A1m-prvn%C3%AD-natahovac%C3%AD-hodinkyporad%C3%ADte-pros%C3%ADm/page-2

Odesláno
  V 2. 1. 2015 v 20:25, Povidláček napsal:

Je mi to jasný, že u Hamiltonů ta lumi asi žádná velká hitparáda nebude, ale fotka je dobrá - na tý to vypadá až skoro seikózně  :)

Nakonec jsem se rozhodl pro ty úplně první, které jsem zmiňoval - Officer Handwinding 38 mm. Měl jsem sraz s jedním členem a naživo mi je ukázal a moc se mi líbily, tak jsem je koupil. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78662-vyb%C3%ADr%C3%A1m-prvn%C3%AD-natahovac%C3%AD-hodinkyporad%C3%ADte-pros%C3%ADm/page-2

dobrej výběr,ty jsem měl taky svýho času v hledáčku a myslím,že budeš spokojenej,ten manuál jim sluší o dost víc,jak automat...

Odesláno

Jsem zde nový a hledám radu. Možná, že máte na ruce stejné hodinky jako já a navíc se v nich vyznáte: Mám nové Citizen promaster 200 divers - NY0040-09EE, ale k hodinkám však není návod. Zkouším všechno možné, ale ještě se mi nepodařilo nastavit datum a dny tak, aby souhlasily. Údaje přeskakují během dne nebo v poledne. Před dny jsou symboly - čárka, dvě nebo obrazec, pak anglický název dne, ale žádná z kombinací nenastaví den a datum v synchonizaci s realem. Děkuji za radu nebo cestu k manuálu. Simona.

Odesláno
  V 3. 1. 2015 v 9:14, Simona napsal:

Jsem zde nový a hledám radu. Možná, že máte na ruce stejné hodinky jako já a navíc se v nich vyznáte: Mám nové Citizen promaster 200 divers - NY0040-09EE, ale k hodinkám však není návod. Zkouším všechno možné, ale ještě se mi nepodařilo nastavit datum a dny tak, aby souhlasily. Údaje přeskakují během dne nebo v poledne. Před dny jsou symboly - čárka, dvě nebo obrazec, pak anglický název dne, ale žádná z kombinací nenastaví den a datum v synchonizaci s realem. Děkuji za radu nebo cestu k manuálu. Simona.

Potoč ručkama o 12 hodin dopředu a je to. Den/datum si doladíš točením jedním nebo 2. směrem v prostřední poloze korunky(vyšroubováno-prostřední-změna času).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...