Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník YPO
Odesláno

TPCsháčkem! jak dou, nesere tě integrovanej tah, co rezerva? fakt tři dni? bude recenze?

Eterna rulez!

nic nevím .... jenom sem si to pučil na pařát ..... nemám na to prachy .... ale sou to dospělý hodinky za který bych se fakt nestyděl

Návštěvník Jagman
Odesláno

Tome díky :)

Jinak z nouze jsem vyhrabal starej řemen a jako jo,to půjde.Koupím novej a bude to super.už jsem po nich koukal dlouho,ale v životě bych neřekl,že mi udělaj takovou radost :)

Černou variantu v topu jsem sháněl huř než oceány a stála moc :( ale Oceány jsou stejně nej a hlavně v nerezu!

Kostra: ti dám za hubičku :D už maj NOAET cif :clap:

Kristián: mě mrzí že jsem ty Štrumy nevzal já :( poslední kousek skládačky :raygun:

Odesláno

Černý nečerný, stejně jsem neodolal. Alespoň budu jiný. Leden ještě neskončil a už se to šílenství zase pekelně rozjíždí.

Fotka je hnusná, ale není světlo.

post-2301-0-95446900-1421877437_thumb.jpg

Odesláno

Černý nečerný, stejně jsem neodolal. Alespoň budu jiný. Leden ještě neskončil a už se to šílenství zase pekelně rozjíždí.

Fotka je hnusná, ale není světlo.

ty jsi ale dobry (chrono)pacient! :) ackoliv to neni 'ten pravy original', me se ta barevna kombinace hodne libi...

Odesláno

ty jsi ale dobry (chrono)pacient! :) ackoliv to neni 'ten pravy original', me se ta barevna kombinace hodne libi...

Inu co už, nemoci neporučíš :lol2:

Odesláno

No gratuluju. Skvělý výběr. Takže tě ke koupi inspiroval Ondra?

Díky Vojto,když jsem viděl ty jeho krásný fotky,tak jsem byl unešen.A když jsem je spatřil na stránkách AZWatch,bylo vymalováno.

Odesláno

Marceli, tak přeci jen! Gratulace :) kdyby náhodou nepřeskočila jiskra, tak si na mě vzpomeň :D

Díky Honzo :) ,musím tě ale zklamat.Jiskra přeskočila okamžitě,ale kdyby náhodou,tak Ti brnknu a můžeš si pro ně přijet :) ;)

Odesláno

Díky Honzo :) ,musím tě ale zklamat.Jiskra přeskočila okamžitě,ale kdyby náhodou,tak Ti brnknu a můžeš si pro ně přijet :) ;)

tak to je dobře ! :) šak dej vědět až zas budeš v Praze, dáme pivko

Odesláno

...

Sakra, ja tohle pouzdro fakt muzu. Kdyby byly volne prostredky, koupil bych si snad z fleku ty nove MK II. Skoda ze je tu na foru jeste nikdo nema, abychom se mohli kochat.

Na druhou stranu, originalni speedy taky nejsou k zahozeni :)

2015_0121_13505100_1.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...