mrakodrap Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Dneska těžká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 EDIT: Chlupy tu naposledy řešil Diskutér nebo se pletu? Já žádný chlupy neřešim, já je chválim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 přezuto na hovádko barvy wiener blut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník pitrs182 Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Tak sem dokoupil nový tah. Myslím, že jim sekne:-) Omlouvám se za kvalitu fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Ověřená klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 V hornikove se na ne moc tesi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 V hornikove se na ne moc tesi.. úlisnej nardén a kulervoucí rolex... cukrouši po tobě půjdou jak slepice po flusu Luki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Áčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Já žádný chlupy neřešim, já je chválim. V pohodě, vyvolalo to u mě nostalgii na doby, kdy jsem se na Chronomag připojil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Exota Olomouc 2011. A PAM 312 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 S těma 312 tady nebudete jen tak beztrestně provokovat-no nic asi se ze zármutku dneska opiju jako čuně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Vždyť Viktor už je antirolexový..... Jen me nebavi maly hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 To je Bakere nějaká telepatie nebo co..! Zrovna jsem si vzal 048, který tě díky velikosti zajímaly a prásknul fotku! Tohle jsou teda ty PAM 048. Velikost 40mm bez korunky. Neprodávám! Jen, že jsme o tom naposledy v hospodě vedli řeč. Docela mi i sedí....možná by byly dobrý na motorku namísto 250ek.... Fotka na pravý i levý ruce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Cyrdo, u Tebe jsem zvyklej na poradou velikost, ale dik za srovnavaci foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 S těma 312 tady nebudete jen tak beztrestně provokovat-no nic asi se ze zármutku dneska opiju jako čuně jen si dej, občas to je třeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 K...adrát!tohleto není spravedlivý přeci...Jo já si dám ,ale nějak u mě neplatí,že jednou za čas Naštěstí doma piju jen víno,takže sem ještě celkem v kulturní náladě.Hele, víš co se mi líbí na těch hodinkách nejvíc,krom toho,že jsou pěkný?líbí se mi,že si je vezmeš k džínám,košili,ke svetru,ke kapsáčím,asi i k obleku,ke kraťasům,triku a vono to furt vypadá dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 líbí se mi,že si je vezmeš k džínám,košili,ke svetru,ke kapsáčím,asi i k obleku,ke kraťasům,triku a vono to furt vypadá dobře I na Tombedovi a to je právě na nich pozoruhodný. 2Panedge: Jestli si myslíš, že tou 312 voltů nabitou exhibicí se.re jen tebe, tak věz, že v tom nejsi sám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 Roman I.- to jsem hnedka klidnější ještě,že žiju v Krkonošských kopcích a nemám možnost je vidět naživo,pak už by asi nebylo cesty zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2011 ...škoda, že nemá řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky