NIGHTinGALE Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Tissotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peta-Biker Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Tissotky Tyhle hranatý hodinky jsem Ti vždycky děsně záviděl, n....l jsem se a koupil podobné. Taky od T Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
NIGHTinGALE Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Tyhle hranatý hodinky jsem Ti vždycky děsně záviděl, n....l jsem se a koupil podobné. Taky od T Jenže já jsem si ty svoje ubránil, takže ti nezbylo nic jinýho, než ty druhý stáhnout z ruky Stevovi McQueenovi
jankoxxx Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 tadaa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Univerzální Seika... aneb z oblekovek outdoory Je to fakt divná kombinace, ale vypadá to moc dobře, díky za inspiraci
mmako Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) mám jednu ruku dlouhou Upraveno 3. října 2011 uživatelem mmako
Peta-Biker Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 mám jednu ruku dlouhou Lišáku, to jsou od Vojty?
mmako Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 (upraveno) už to tak bude... prošel jsem zkouškou kvalifikačních predpokladů, psychotestem a závěrečným pohovorem - a mohly se přestěhovat ke mě :-) Upraveno 3. října 2011 uživatelem mmako
Návštěvník Ondra Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Je to fakt divná kombinace, ale vypadá to moc dobře, díky za inspiraci Vzniklo to náhodou, ale je fakt, že je to něčím zajímavé... úplně to změní charakter hodinek
tombed Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Gratulace, jsou to ty z aukra? Lišáku, to jsou od Vojty? stará Blažková hadra :D
Chumpus Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 už to tak bude... prošel jsem zkouškou kvalifikačních predpokladů, psychotestem a závěrečným pohovorem - a mohly se přestěhovat ke mě :-)Zas tak drsný to nebylo Nějak jsem je ale k dobrému majiteli dostat musel Lišáku, to jsou od Vojty? Ty jo, kdyby se někde objevily další zelené a já nepouštěl sbírku, tak by byly určitě u mě
Peta-Biker Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 stará Blažková hadra :D Sem Ti volal dneska asi 2x, ale pokaždé "volaný právě hovoří"... Mohl ses mrknout na McQueenovky.
mmako Odesláno 3. října 2011 Nahlásit Odesláno 3. října 2011 Peta-Biker, tombed: notak... se hned nehádejte, holky...
Alexion Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Kedze som nebol nejaky cas pri pocitaci tak sa az teraz chvalim fotkami z vikendu v Prahe. Damasko na cerstvom nato strape Botta na pritulkynej rucke na novom kozenom di-modell remeni
ggrand Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Ty Boty nemají chybu...snad až budu jednou velký...
Alexion Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 skusal som aj ten damasko bund strap co mas ty na foto. vyzera to ozaj dobre, len mi prisiel dost tuhy a neohybny, je to ina koza aku mam na povodnom remeni. Raz ked trochu priberiem - aspon na zapasti, ho na moje damaska asi dam.
lolohh Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Splněno. A taky za Romana, lolohha, Milise a Tombeda. i já děkuji... dal jsem si dnes plzničku za Viktora, Romana, Lolohha, Milise a... 7 dalších To je velká nájoda, já si dal v pátek pivo za Viktora, Romana, Milise, tombeda, bandiho, simona, Frantika a Kalifxe. Jinak jsem dnes trochu za člověka, takže mám malé hodinky, které jsou tak neskutečně pohodlné, že mě to vždycky zaskočí. A velmi kvalitně jsem je vyfotil telefonem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 Back to the roots Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
blackhead Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Odesláno 4. října 2011 To je velká nájoda, já si dal v pátek pivo za Viktora, Romana, Milise, tombeda, bandiho, simona, Frantika a Kalifxe. Jinak jsem dnes trochu za člověka, takže mám malé hodinky, které jsou tak neskutečně pohodlné, že mě to vždycky zaskočí. A velmi kvalitně jsem je vyfotil telefonem. Na ty se chystam, BWC courage, nedavno mi jedny pekny utekly na ebay . Skvely design.
Doporučené příspěvky