Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle hranatý hodinky jsem Ti vždycky děsně záviděl, n....l jsem se a koupil podobné. Taky od T :)

Jenže já jsem si ty svoje ubránil, takže ti nezbylo nic jinýho, než ty druhý stáhnout z ruky Stevovi McQueenovi :)

Odesláno (upraveno)

už to tak bude... prošel jsem zkouškou kvalifikačních predpokladů, psychotestem a závěrečným pohovorem - a mohly se přestěhovat ke mě :-)

Upraveno uživatelem mmako
Návštěvník Ondra
Odesláno

Je to fakt divná kombinace, ale vypadá to moc dobře, díky za inspiraci ;)

Vzniklo to náhodou, ale je fakt, že je to něčím zajímavé... úplně to změní charakter hodinek :)

Odesláno

už to tak bude... prošel jsem zkouškou kvalifikačních predpokladů, psychotestem a závěrečným pohovorem - a mohly se přestěhovat ke mě :-)

Zas tak drsný to nebylo :) Nějak jsem je ale k dobrému majiteli dostat musel ;)

Lišáku, to jsou od Vojty? :)

Ty jo, kdyby se někde objevily další zelené a já nepouštěl sbírku, tak by byly určitě u mě :D
Odesláno

Kedze som nebol nejaky cas pri pocitaci tak sa az teraz chvalim fotkami z vikendu v Prahe.

Posted Image

Damasko na cerstvom nato strape

Posted Image

Botta na pritulkynej rucke na novom kozenom di-modell remeni

Odesláno

skusal som aj ten damasko bund strap co mas ty na foto. vyzera to ozaj dobre, len mi prisiel dost tuhy a neohybny, je to ina koza aku mam na povodnom remeni. Raz ked trochu priberiem - aspon na zapasti, ho na moje damaska asi dam.:smile_anim:

Odesláno

Splněno. A taky za Romana, lolohha, Milise a Tombeda.

i já děkuji... dal jsem si dnes plzničku za Viktora, Romana, Lolohha, Milise a... 7 dalších :)

To je velká nájoda, já si dal v pátek pivo za Viktora, Romana, Milise, tombeda, bandiho, simona, Frantika a Kalifxe.

Jinak jsem dnes trochu za člověka, takže mám malé hodinky, které jsou tak neskutečně pohodlné, že mě to vždycky zaskočí. A velmi kvalitně jsem je vyfotil telefonem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To je velká nájoda, já si dal v pátek pivo za Viktora, Romana, Milise, tombeda, bandiho, simona, Frantika a Kalifxe.

Jinak jsem dnes trochu za člověka, takže mám malé hodinky, které jsou tak neskutečně pohodlné, že mě to vždycky zaskočí. A velmi kvalitně jsem je vyfotil telefonem.

Na ty se chystam, BWC courage, nedavno mi jedny pekny utekly na ebay :(. Skvely design.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...