bandicoot Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 tak jsem vzal žiletku a pravítko a šmik, šmik a byl na tuňákách. a já myslel, že blouzníš, když jsi mi řikal, že máš v plánu to dát na tuňáky. Ale radši držim hubu, já mám na potápkách taky pěkně divokou kůži (orlík+vlkouš). A jééé, panerai jsou vlastně taky potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Pořád LT M8 na řemenu od ZRNA, nosí se moc dobře a super vypadá. ................ A náhodu se mi na tom vy konzervativní blbečci líbí. ............... Romane, buď klidný, nevypadá to vůbec zle. Není to totiž klasický tenký oblekový krokouš. Upraveno 24. října 2011 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 a já myslel, že blouzníš, když jsi mi řikal, že máš v plánu to dát na tuňáky. Ale radši držim hubu, já mám na potápkách taky pěkně divokou kůži (orlík+vlkouš). A jééé, panerai jsou vlastně taky potápky Výborná debata pro zasvěcence, jestli hodit kroukouše na tuňáka nebo vlkouše na orlíka Fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 zatápění v krbovkách a Seika.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Výborná debata pro zasvěcence, jestli hodit kroukouše na tuňáka nebo vlkouše na orlíka Fakt super. no jo, to je jak rozprava dvou sjetejch inseminatoru Upraveno 24. října 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 no jo, to je jak rozprava dvou sjetejch inseminatoru No to na vas s Bandim docela sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 no jo, to je jak rozprava dvou sjetejch inseminatoru Mě by spíš zajímalo, co to máš na těch hodinkách za notu, vedle datumu. To jsou ty SBC002135 s MP3 playerem? Jak maj i limitku Hello Kitty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Už pár let Steinhart Chronomag B Uhr Le, nejdu bez nich ani na nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Zvykl jsem si na ně a miluju je Upraveno 24. října 2011 uživatelem Jaryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 (upraveno) Bohužel, už to na nich začíná být vidět. Každý futra trefím Upraveno 24. října 2011 uživatelem Jaryn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Mě by spíš zajímalo, co to máš na těch hodinkách za notu, vedle datumu. To jsou ty SBC002135 s MP3 playerem? Jak maj i limitku Hello Kitty? ??????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Mě by spíš zajímalo, co to máš na těch hodinkách za notu, vedle datumu. To jsou ty SBC002135 s MP3 playerem? Jak maj i limitku Hello Kitty? Těžce načnutej z krokouše na tuňákovi a orlíka s vlkem, no a Marine Master limitka Hello Kitty - to mě rozsekalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 (upraveno) Dnes jsem vyvětral po delší době tyhle krásky ... Omlouvám se za dokumentační kvalitu snímku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. října 2011 uživatelem lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 dnes totok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 dnes totok WTF??? tie zuby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 No zlato už z tých zubov zobral a nakúpil hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 dnes totok mas u mna minus za kompoziciu!! YAK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 WTF??? tie zuby mnaja...moje práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 (upraveno) No zlato už z tých zubov zobral a nakúpil hodinky kéž by tam nějaký bylo...bohužel, tohle jsou pryskyřičný zuby do protéz edit: i když s tím prodejem zlata a následným kupováním hodinek..dobrej nápad Upraveno 25. října 2011 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2011 mas u mna minus za kompoziciu!! YAK! japato je to přece krása.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky