emef Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Včera Buda:Dneska Pest:Zjišťuju, že tohle kombo tak nějak na výlety stačí. A vlastně na cokoliv. Další do klubu už tak leda ty Locquovi DJ, takže uť ať si pořídí ty vyšisovaný pepsiny a přestane mě dráždit kecama typu "další můny" A ke starším už mrtvejm debatám dodávám: Damasko jsem si koupil kvůli vzhledu.Jsem tu pár dní nebyl, tak asi s křížkem po funuse, ale říct jsem to musel. Jo a ještě jsem chtěl pochválit Stiga, velká paráda. Jo a ještě vlastně Chorche: Dobře ti tak! Tak co bude dál? Konec hlášení z Maďarska. Dobrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Jestli to klapne, jakože asi ano, tak Glycine potápky. A máš pravdu, dobře mi tak...ale to je právě ono, už mě to zase začíná bavit S těma DJ bys mě nasral a museli bychom chodit na pivo, abych ti na ně mohl slintat, to by bylo fakt hrozný ....Viděls Marešku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Včera Buda: Dneska Pest: ze ty ses bal prejit pres most a vsechno pozoroval z budske strany?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Chorche: Glycine cenim, kdyby to byl bicolor, bylo by to nejvíc. Jinak neboj, Locque je z nich celej poprděnej, ten je z ruky jen tak nedá. Iztapa: Když já tam vždycky došel, když už bylo blbý světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Chorche: Glycine cenim, kdyby to byl bicolor, bylo by to nejvíc. Jinak neboj, Locque je z nich celej poprděnej, ten je z ruky jen tak nedá. Tak to tě zklamu...Locquemu se nedivím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Pacifik vcera rano Nastesti bylo o par hodin pozdeji po mlze . Je to Tilamook Head v Oregonu. Kulervouci! A dneska Multnomah Falls Zhora to ale neni ono, ze spoda je hezci pohled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Kamos: tobe se na te ruce jednou udelaji nadory.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupi86 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 (upraveno) Trošku se spožděním, ale při krásné neděli jsem nasadil jedny staré Omegy. Nejsem velký znalec, zatím, takže nevím, o který typ se jedná Třeba bude někdo vědět. Upraveno 9. března 2015 uživatelem Krupi86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 krasny. sekundovku budes resit?Trošku se spožděním, ale při krásné neděli jsem nasadil jedny staré Omegy. Nejsem velký znalec, zatím, takže nevím, o který typ se jedná Třeba bude někdo vědět. IMG_1138.JPGIMG_1140.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Standartní pondělí s krásně slunečným dnem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Uz treba makat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 510 v kanclu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Pilotní pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 zase sem se nudil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Sice včera, ale i tak - loučení se zimou a Longines. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 -2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Nalejvaj se pupeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Dobry cas na fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky