Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

i přes to, že hodinkám ubíráš 60% fotkou Cyrdo :P , tak buznatah a ještě buznacifr je na mě moc , nebrat :sad01_anim:

Jo máš pravdu! Zrcadlovka je někdy spíše na závadu! Pokud to neumíš, je to podobný jako lampovaj kytarovej zesilovaš. To co neumíš uhrát, ještě víc ukáže! :crying_anim02: .

A co Breitle? Lepčí? Radši teda mobilem.... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Prostě reklamní hodinky se vším všudy...

Přesně tak! Konečně mám na ruce zpátky svoji oblíbenou značku! :notworthy: Pam 250.... :whistle:

Prostě mi tak nějak víc seděj.... :santa:

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Přesně tak! Konečně mám na ruce zpátky svoji oblíbenou značku! :notworthy: Pam 250.... :whistle:

Děláš v té práci vůbec něco..? :P
Odesláno

dnešní zatápění v krbovkách a SeikaPosted Image

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Děláš v té práci vůbec něco..? :P

Jak kdy...Dělám od 9:00 do 22.00 Tak mám snad nárok na přestávku...! Ne? :happybday:

Jo, když se živíš vyštipováním bubáků z jablek, holt seš tam celej den. Ale baví mě to... :guitar:

Odesláno

Jo máš pravdu! Zrcadlovka je někdy spíše na závadu! Pokud to neumíš, je to podobný jako lampovaj kytarovej zesilovaš. To co neumíš uhrát, ještě víc ukáže! :crying_anim02: .

A co Breitle? Lepčí? Radši teda mobilem.... :smile_anim:

příliš homokládní, k brajtlím jsem vztah ještě nenašel...

Cyrdo, tady jsem s tebou za jedno... však víš :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...