kulix Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 To jsem si mohl myslet.. Tos dobre vybral z atomoveho kufriku..
Andrej888 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Dnes mám na ruke breitling chronomat evolution na ťahu rhodium ciferník lesklá ocel.
jankoxxx Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 pozor aby si cez tie diery na remeni nedostal prievan
Ohm-Aztec Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Dnes na slušno... (a protože neumím v PC zmenšovat fotky, musím je v menším rozlišení fotit přímo v mobilu a pak to tak dopadá... tím se omlouvám za ryze dokumentační povahu fotografie) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Dnes chvilku na ruce - Omega Seamaster James Bond 007 Limited Edition. Nic pro mě.....Brrrrr Přijdou mi takový holčičí...
tombed Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 i přes to, že hodinkám ubíráš 60% fotkou Cyrdo , tak buznatah a ještě buznacifr je na mě moc , nebrat
Cyril Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 i přes to, že hodinkám ubíráš 60% fotkou Cyrdo , tak buznatah a ještě buznacifr je na mě moc , nebrat Jo máš pravdu! Zrcadlovka je někdy spíše na závadu! Pokud to neumíš, je to podobný jako lampovaj kytarovej zesilovaš. To co neumíš uhrát, ještě víc ukáže! . A co Breitle? Lepčí? Radši teda mobilem....
Ohm-Aztec Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Prostě reklamní hodinky se vším všudy...
Cyril Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 (upraveno) Prostě reklamní hodinky se vším všudy... Přesně tak! Konečně mám na ruce zpátky svoji oblíbenou značku! Pam 250.... Prostě mi tak nějak víc seděj.... Upraveno 23. listopadu 2011 uživatelem Cyril
Tommy_PP Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Zas a stále: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
furo Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jartop Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Přesně tak! Konečně mám na ruce zpátky svoji oblíbenou značku! Pam 250.... Prostě mi tak nějak víc seděj.... Děláš v té práci vůbec něco..?
Gustaf Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 dnešní zatápění v krbovkách a Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Děláš v té práci vůbec něco..? Jak kdy...Dělám od 9:00 do 22.00 Tak mám snad nárok na přestávku...! Ne? Jo, když se živíš vyštipováním bubáků z jablek, holt seš tam celej den. Ale baví mě to...
Giovany21 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 nuda na porade Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 Jo máš pravdu! Zrcadlovka je někdy spíše na závadu! Pokud to neumíš, je to podobný jako lampovaj kytarovej zesilovaš. To co neumíš uhrát, ještě víc ukáže! . A co Breitle? Lepčí? Radši teda mobilem.... příliš homokládní, k brajtlím jsem vztah ještě nenašel... Přesně tak! Konečně mám na ruce zpátky svoji oblíbenou značku! Pam 250.... Prostě mi tak nějak víc seděj.... Cyrdo, tady jsem s tebou za jedno... však víš
instant Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2011 seikotime zo solidarnosti k shagovi a jankovi som si dal svetrik.. a tiez mi je zima, ale to len tak btw. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky