Exiztence Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) Ty nove Speedy MKII jsou takova bomba, ze jsem si z toho normalne sednul na zadek. Nazivo je to fantazie, jeste neco uplne jineho nez na fotkach. Az do ted jsem si myslel, ze budou pusobit dost velky, ale sedi nadherne i na hubene ruce, ve spone zabudovana posuvna mikroregulace, in-house column wheel chronograph, vodotesnost 100m a ten design ze sedmdesatek... Ja snad prodam Explorery A cestou jeste na par sekund zastavka na Apple watch... Nejsou nejhorsi, az vymakaji vic sportovni funkce tak pro lidi co jedou iPhone to nemusi byt spatny.Jsem si celkem jistý že v nich inhouse není, je to Frederique Piquet s coax tuningem. Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem Exiztence
Akam Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Malá zkouška na zápěstí o průměru 16,5cm. Jarku ee....to není tvůj styl....
kloubik Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 (upraveno) Jsem si celkem jistý že v nich inhouse není, je to Frederique Piquet s coax tuningem. Z toho co jsem nasel, tak to Frederique Piquet neni. Je to ETA strojek, ktery byl nove vyvinuty puvodne na zakazku pro Longines v roce 2010, s oznacenim L688.2. Zaklad vychazi z ETA 7750 a column wheel nastavba a ostatni casti jsou uplne nove vyvinute. Omega pouziva pro tento kalibr oznaceni 3330 a podle fotek a info z WUS ma v Omega hodinkach je lepe dekorovany nez v Longines. Neni to tedy strojek vyvinuty primo Omegou, ale myslim ze nove vyvinute kalibry ktere ETA mimo skupinu neuvolnuje se jako in-house daji nazvat. Daval jsem tu pri predstaveni novych MKII asi pred rokem a pul i odkaz na test z Wachtime.com, kde L688.2 testovaly a podrobne popsali, ale bohuzel vlakno padlo za obet velkeho mazani vlaken a test uz neumim najit. Upraveno 24. dubna 2015 uživatelem kloubik
Exiztence Odesláno 24. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2015 Tak já žil v nevědomosti každý den se dozvím něco nového... Děkuji.
Jeronimo Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Jarku ee....to není tvůj styl.... Není, ale zase rád experimentuji.
jankoxxx Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Po tejto noci som rad, ze som si ich rano nasiel na ruke vo funkcnom stave...
vsudybyl Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Dnešní zajímavost Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Bud sem uz starej, nebo mi totalne hrablo ale zacal sem nosit zlaty hodinky...nojo ale ale mne se to libi.... to je v pr...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Modrý ručičky jsou dobrý... Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky