Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ty nove Speedy MKII jsou takova bomba, ze jsem si z toho normalne sednul na zadek. Nazivo je to fantazie, jeste neco uplne jineho nez na fotkach. Az do ted jsem si myslel, ze budou pusobit dost velky, ale sedi nadherne i na hubene ruce, ve spone zabudovana posuvna mikroregulace, in-house column wheel chronograph, vodotesnost 100m a ten design ze sedmdesatek... Ja snad prodam Explorery  :wallbash:

A cestou jeste na par sekund zastavka na Apple watch... Nejsou nejhorsi, az vymakaji vic sportovni funkce tak pro lidi co jedou iPhone to nemusi byt spatny.

Jsem si celkem jistý že v nich inhouse není, je to Frederique Piquet s coax tuningem.

Upraveno uživatelem Exiztence
  • Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Jsem si celkem jistý že v nich inhouse není, je to Frederique Piquet s coax tuningem.

Z toho co jsem nasel, tak to Frederique Piquet neni. Je to ETA strojek, ktery byl nove vyvinuty puvodne na zakazku pro Longines v roce 2010, s oznacenim L688.2. Zaklad vychazi z ETA 7750 a column wheel nastavba a ostatni casti jsou uplne nove vyvinute. Omega pouziva pro tento kalibr oznaceni 3330 a podle fotek a info z WUS ma v Omega hodinkach je lepe dekorovany nez v Longines. Neni to tedy strojek vyvinuty primo Omegou, ale myslim ze nove vyvinute kalibry ktere ETA mimo skupinu neuvolnuje se jako in-house daji nazvat. 

Daval jsem tu pri predstaveni novych MKII asi pred rokem a pul i odkaz na test z Wachtime.com, kde L688.2 testovaly a podrobne popsali, ale bohuzel vlakno padlo za obet velkeho mazani vlaken a test uz neumim najit. 

Upraveno uživatelem kloubik
Návštěvník km.kmk
Odesláno

Bud sem uz starej, nebo mi totalne hrablo ale zacal sem nosit zlaty hodinky...nojo ale ale mne se to libi.... to je v pr...

post-959-0-21441800-1429944171_thumb.jpg

Návštěvník dabelM
Odesláno

Modrý ručičky jsou dobrý...

1e39371ec7f1d64d6a775e679018c943.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...