Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

mlékotěsnost OK

To je fakt povedená fotka, co bude příště? :)

V práci Fliegery a pak jsem konečně vyřešil hodinky na léto. Tak dlouho jsem hledal nějaký potápky, quartzky...až jsem koupil nový sporttester. Jsou tak ošklivý, až jsou pěkný :D

Ty jo mě se tydle Fortisy vždy zdály takové strašně obyčejné, ale na některých fotkách, jako je třeba tato vypadají fakt skvěle.

Odesláno

Včera na Julisce certinky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A dneska do toho humusu potápky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

kámoš mi právě poslal fotku..

Ty hodinky s Mickym bych taky potřeboval... Hlavně s tou upomínkou na vyvezení popelnice :thumbsup_anim:  Pravidelně na ní totiž zapomínám... a Béčka, pokud vím, takovouhle funkci něnabízí :P

Odesláno

Dnes celý den po německu

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ty hodinky s Mickym bych taky potřeboval... Hlavně s tou upomínkou na vyvezení popelnice :thumbsup_anim:  Pravidelně na ní totiž zapomínám... a Béčka, pokud vím, takovouhle funkci něnabízí :P

Něco jako prezidentské Vulcain s alarmem "každé úterý odpoledne vytlač popelnici" :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...