snake Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Tak kdyz je to leto-tak poradny potapky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Celý den hrady a skály Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Dobre ráno vespolek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kotuc20 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Včera a predvčerom pri vode. A krásny západ slnka.
snake Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Dneska mam hodinky bez skla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Působí na mě takovým zvláštním efektem, původně to měla být je taková dočasná náhražka a vrácení se zpět ke kořenům, ale zjistil jsem, že mě vlastně baví čím dál víc a teď na léto jsou prostě super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Na teploměru 31° ve stínu, mažem k moři Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 bobi, to ti teda závidim. Já se furt nemůžu rozhodnout jestli se potit jako prase, nebo pustit klimošku a bejt zase nemocnej. A na ruce Déčka:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Staří pardálové asi uhodnou, co to mám dnes na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Staří pardálové asi uhodnou, co to mám dnes na ruce.To jsou ty s tou druzici na cifru,cos uz mel,ne?
villain83 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak ty uz nevim,ja si pamatuju ty s druzici?
Micey Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) EDIT: Aha, World-Timer. Dost dobrý. Upraveno 7. července 2015 uživatelem Micey
Horhe Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Skoro přesně po třech letech se mi vrátily World-Timery Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepescom Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) pekné Upraveno 7. července 2015 uživatelem pepescom
villain83 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Tak ty jsou skvely,jak se mi od Ball libi maloco,tak tohle fakt jo.
Doporučené příspěvky